Tässä oiva lahja vaikkapa kummipojalle joka varmasti saa vanhemmat iloiseksi! Bleedin Heart gummy candy on nimittäin riemastuttava pehmokarkki, joka ei pelkästään muistuta anatomisesti korrektia sydäntä, vaan on lisäksi täynnä verta muistuttavaa punaista nestettä. Ideana tietenkin on, että kun sydänkarkkia aletaan pureskelemaan, niin tämän sisuksista roiskuu veren näköistä nestettä ympäriinsä. Mainio lahjaidea myös vaikkapa kauhuleffoihin friikahtaneelle puolisolle ystävänpäiväksi.

Melko rankkaa, mutta hupaisa idea silti!

Vuotavia sydänkarkkeja löytyy myynnistä thinkgeek.com -verkkokaupasta hintaan $7,99.

Kautta: uglyfood.com

Edellinen artikkeliApplen iPad demottuna Engadgetin hands-on videolla
Seuraava artikkeliPeter Rolfen Gen III on koivua ja muistuttaa naista

2 KOMMENTIT

  1. Aivan loistava vekotin. Olin ajatellut hankkia uusia pelejä, mutta aloinkin laihduttamaan. Saan ehkä työni vielä joskus päätökseen, vaikka siihen menisi vuosia. Aion hakea palkintoni suurelta vuorelta näppäimistön avulla, kunhan raha ei muutu energiseksi.

  2. Melko pahanmakuisen näköinen karkki! Jäisi varmaan syömättä.

Comments are closed.