Huhut Applen huomenna julkistaman tabelt-tietokoneen ympärillä kiihtyvät kohden h-hetkeä. Viimeisimpinä ”varmoina tietoina” kerrotaan,  että saksalainen elektroniikkaketju nimeltään Media Markt olisi vahingossa julkistanut twitter -sivullaan laitteen hinnan, joka olisi kytkyvapaana 899 euroa ja liittymän kanssa 499 euroa. Ilmoituksesta olisi myöskäynyt ilmi, että laite on tulossa myyntiin maaliskuun 1. päivä.

Toisaalta New York Times puolestaan tietää juuri julkaisemassaan artikkelissa kertoa laitteesta, että tämä on yhteensopiva kaikkien iPhone -sovellusten kanssa, ja että siinä on 10-tuuman näyttö, sisäänrakennettu 3G-modeemi ja Wlan. Lisäksi laite tulee olemaan helppo julkaisukanava sähköisille sanomalehdille, aikakausilehdille, sekä ekirjoille.

Laitteen nimeksi odotellaan viimeisimpien huhujen perusteella ”iPad”. Muita hyviä veikkauksia ovat iTablet, tai sitten vielä muutama viikko sitten ”varmimpana” ehdokkaana ollut iSlate.

Niin tai näin – melko varmana voidaan kuitenkin jo pitää, että jonkin sortin tablet-tietokone tullaan huomenna julkistamaan.

Edellinen artikkeliPuffin on NASA:n huima mikrolentokonekonsepti
Seuraava artikkeliJames Cameronin Avatar on jo 26. suosituin elokuva kautta aikojen!