Monet pitävät futonista, toiset vaahtomuovista. Fakiirit nukkuvat piikkimatolla, kuulemma. Mikä tahansa patjamateriaali onkin käytössä, niin kun kääntää kylkeä, jossain vaiheessa olkapää osuu sälepohjan säleeseen tai kovaan lattiaan. TH_02 on Thor Høyn designia oleva eräänlainen sängyn ”pohjallinen”. Vanerilevy on viritetty neljän vahvan jousen keskelle ja näiden avulla pohja antaa juuri sopivasti periksi.

Samalla tämä tyylikästä muotoilua edustava laite nostaa patjan sopivalle korkeudelle. Usein juuri perussängyissä patja on melko alhaalla, eikä sen reunalla voi istua ja yrittää ”vähitellen” nousta sängystä. Lisäksi tavalliset puujalat tuppaavat löystymään. Se riski mikä tässä sängyssä on, on että jouset joustavat juuri sopivasti hyppimistä varten. Jos sattuisi olemaan automekaanikko ja puuseppä, voisi pohja näperrellä varmasti itsekin.

Sängyn koko on 160cm x 200cm x 40cm, hinnan saa erillistiedustelulla ja toimitusaika on 6 viikkoa. Hinnassa mitä ilmeisimmin design-lisä.

Lähde: www.thdesign.dk

Edellinen artikkeliPowersafer PSX säästää kodinelektroniikan stand-by -valmiustilassa kuluttaman sähkön
Seuraava artikkeliMatthew antoi tatuoida silmälasit kasvoilleen, tämä lienee maailman ensimmäinen kerta kun joku tekee niin