fighter-sidecar-1

fighter-sidecar-2

fighter-sidecar-3

Tämä yhdistelmä on unkarilaisen Villinlännen-huvipuiston Henrik Tothin rakentama silmäterä. Pohjana on ollut Yamaha Wild Star -kruiseri, johon mies rakensi Messerschmitt ME109 -pienoismallin toimittamaan sivuvaunun virkaa. Harmiksemme lähteemme tietää kertoa, että koneen potkuri ei pyöri. Siitä saattaa arvata myös, että pyörä ei lenne. Ellei sitten aja kunnon hyppyristä ja sitä kautta saavuta ilmatilassa vietettyä pitkää aikaa.

Lisää miehen pyöriä voi käydä katselemassa täältä: www.t-motor-sidecar.com. Tämä olisi melko mielenkiintoinen ammatti, tämä huvipuiston pitäminen ja moottoripyörien rakentelu. Pitäisiköhän hakea hitsauskouluun ja konelinjalle. Tai tilata jostain netistä vuoristoradan kaavat alkajaisiksi.

Lähde: www.motorcyclenews.com

Edellinen artikkeliGoogle Goggles tekee hakuja kännykkäkameran kuvien perusteella
Seuraava artikkeliAurinkokenno ihoon

17 KOMMENTIT

 1. Enpä tiedä mikä kone on esikuvana, mutta ihan komea on sivuvaunu. Itse pyorässä ei taida juuri muuta Yamahaa enää olla kuin moottori.
  Ihmetyttää, miksi on rakentanut Yamahasta eikä vaikka Harleystä, kun tuntuu pyörien perusteella kovin patrioottiselta tämä ukko.

 2. Kun katsoo herran muita pyöriä niin kaikki on tehty samalla muotilla, vain sivuvaunu ja pyörän väri muuttuu. Liekö joku retro muutos/rakennus-sarja.

 3. Jep, minäkin ennemmin kallistuisin Wildcatiin. Sitähän tukisi myös peräsimen USAF logo. Messerschmittejä tuskin toisen maailmansodan aikaan ei kai USAn ilmavoimilla hirvittävästi ollut.

 4. Puh, en sis ole sekopää, kun ei se minustakaan mersulta näytä. Pelkästään nuo tähti-punavalkoviiva roundeli tosin kertoo jotain…

  Yksi tyylikäs olisi, jos sodanjälkeisestä Messershcmidtzz-miniautosta joku tekisi sivuvaunun.

  Jaa, mutta onhan tuossa näköjään sakujen tunnuksiakin… Rautaristejä kuomun alapuolella…. :p

 5. ME109 Messerschmitissä ei edes ollut potkuria.
  (Gasdg: mersu ME109 oli saksalainen suihkukone || maailman sodasta.)

 6. Ensinnäkin Me 109 on oikealta nimeltään Bf-109 eikä tuo kone ole lähelläkään sitä. Me-262 on suihkukone, bf-109 ei ole.

 7. Jos katsotte kolmatta kuvaa ja oikealla puolella olevaa rengasta niin se on pahasti vinossa. Verratkaa lokasuojusta tuon renkaan suoruuteen niin ymmärrätte mistä puhun. Eräs kommentti tuohon propelliin… ajatelkaa sellainen tilanne että tuo propelli pyörii, sepäs olisi sitten zombieveijareiden unelmavempele, new chainsaw zombie smasher. Jonkun pitäisi ensin vain zombivirus laittaa ihmisten sekaan ennenkuin sillä tekisi mitään.

  Uusi transformerihan tästä syntyi.

 8. Messerschmittin Bf/Me -etumerkintä tyyppinumeron edessä riippui muistaakseni tehtaasta, eli sataysejä tehtiin sekä Me:nä että aiempina Bf:nä 🙂

  Silti kuvan kone ei ole mersua nähnytkään, kuten aiemmat kommentoijat ovat sanoneet. Mikä lie jenkkien susiruma rottelo…

  Pyyhkeitä myös sinulle, joka et erota niinkin oleellisia koneita kuin 109 ja 262 toisistaan 😛

 9. Saattaa tuo etupyörän vinous olla ihan tarkoituksellistakin. Noissa sivuvaunupyörissä etupyörän ohjauskulmat säädellään hyvin erilaisiksi kuin soolopyörissä.

 10. Ei maha lentsikan kone käyä kaikilla pytyillä ku tulpanjohdot puuttuu =)

 11. Esikuvana on ollut P-47 Thunderbolt. Sitä tukee tähtimoottori, rungon ja kuomun muoto, väritys sekä voitonmerkit. Peräsimet eivät tosin muistuta minkään vastaavan ajankohdan koneen peräsimiä.

Kommenttien lisääminen on estetty.