Voi sitä tuskan määrää, kun leivänpaahdin sylkäisee ulos kärventyneen paahtoleivän. Kunpa vain voisin valvoa leivän paahtumista ja napata sen pois sillä hetkellä, kun se saavuttaa optimaalisen rapeuden..
Nyt voin, tai ainakin melkein. Magimixin läpinäkyvä leivänpaahdin on tällä hetkellä vain konsepti, mutta sen uumoillaan saavuttavan myös markkinat.500x_cleartoaster

Tämän laitteen luulisi kelpaavan myös vaativimmalle leivänpaahtajalle. Tällä laitteella leivän paahtaminen muuttuu astetta jännittävämmäksi, ja mikäli jaksat tarkkailla leipää sen paahtuessa, niin et koskaan tule saamaan väärin paahtunutta yksilöä.

Hyvää uutta vuotta!

Lähde: www.gizmodo.com

Edellinen artikkeliBanksy kommentoi ilmaston lämpenemistä
Seuraava artikkeliMoottorivalmistajat suunnittelivat joulupukille uuden kulkupelin, äänestä parasta!

6 KOMMENTIT

  1. toi olis kätevä. ei tarttis ajastimen kanssa aina pelleillä ja arvailla koska leipä olisi sopivan paahtunut.

  2. Eipä tuo toteutukseltaan mitenkään yksinkertainen ole. Vastukset yleensä kuitenkin melkein leivässä kiinni. Tuossa pitää jollakin muulla tapaa kohdistaa lämpö siihen paahtoleivän kylkeen.

  3. Itselläni on sekä Elektro-Helioksen, että Elektro-Standardin jo ’50-luvulla valmistavat periaatteessa vastaavat laitteet. Että se siitä omintakeisuudesta…

  4. semmoinen paahdin olis kätevä, joka lämmittää leivän puhaltamalla/kierrättämällä kuumaa ilmaa tua paahtimen sisällä. noin leipä lämpenis äkkiä ja tasaisesti ja sitten viä olis toi lasi ja vauhtiviivat.

  5. Tässä on se ongelma, että ennenpitkää nuo lasit nokeentuisivat, ainakin mikäli tykkää hyvin paahdetusta leivästä.

    Lasittomia paahtimia, joissa vastukset ovat avoina kosketukselle, on ollut 1930-luvulle asti.

Kommenttien lisääminen on estetty.