Testattavana ED Special F/X Light -energiajuoma

ed-pullo

Tällä kertaa testattavana tuotteena toimii Hartwallin valmistama ED Special F/X Light -energiajuoma, jonka bongasin paikallisen R-Kioskin kylmähyllystä. Tuote on maustettu baobabilla, sekä rambutanilla. Tuote lupaa jonkinnäköistä ’valoefektiä’, altistettuna pimeälle, sekä uv-säteilylle samaan aikaan. Tuote sisältää kiniiniä, joka yliannostettuna aiheuttaa sokeutta, sekä juoman hohtavuutta UV-säteylylle altistettuna.

Testi:

Kuten äsken mainitsin, juoma on ilmeisesti maustettu baobabilla, sekä rambutanilla, mutta itse en henkilökohtaisesti havainnut mitään muuta eroa normi EDiin, kuin sen, että tämä oli laimeampaa. Itselleni harmillisena yllätyksenä tuli se, että tuote on makeutettu aspartaamilla, jolle olen ilmeisesti lievästi allerginen. Sain R-Kioskilta mukaan myös UV-LED valon, jolla sain ’paljastettua ED Special F/X Light energiajuoman salaisuuden’. Tämä ns. ’salaisuus’ on seuraavanlainen: jos osoitan UV-valolla juomaan, tulee siihen vihreä viiva.. vihreä viiva? Ehh? Eli tämän uuden Limited Edition EDin salaisuus on UV-valon tuottama vihreä viiva. Olin kieltämättä hieman pettynyt  tuotteeseen.

Tiivistelmä:

Ihan hyvä  ihmiselle, joka tykkää energiajuomista eikä ole allerginen aspartaamille. Tuotteella on myös ihan hyvä hinta-laatu suhde: 0,5l ED Special F/X Light -engergiajuomaa maksaa 2 €.

ED Special F/X Light -tuotesivu