Vanessa Harden: Mouse Assisted Interplay -treffailu on uusi musta

Kaikkihan tuntevat tilanteen, jossa kaksi koiraihmistä tapaavat koiriaan ulkoiluttaessa ja viettävät lopun elämäänsä onnellisesti yhdessä. Ainakin jossain elokuvassa on käynyt niin. Tai animaatiossa, en ole varma. Tämä jättää muiden lemmikkien harrastajat hieman kylmiksi lemmikki-interaktion ensikontaktin aiheuttajana. Esimerkiksi jyrsijät, hiiret ovat monen sinkun harrastus. Nyt Vanessa Harden esitteleekin uudenlaisen treffisivuston, jonka kautta tämän alan harrastajat pääsevät tutustumaan lemmikkiensä kautta.

Mousematch-sivustolta katsotaan sopiva kumppani omalle hiirelle ja omistaja tavataan mukana erityinen putkisto, jossa oma hiiri on. Sitten putkisto liitetään treffin putkistoon ja katsotaan tapahtuuko hiirien välillä interaktiota. Tässä samalla omistajat voivat vaihtaa vaikkapa jyrsijänhoito-ohjeita oluttuopin siivittämänä.

Jos nyt jotain kritiikkiä saa esittää, niin kylmässä sateessa hiirien ulkoiluttaminen saattaa olla hengenvaarallista. Hiirille siis. Tai näin ainakin luulen. Korjatkaa jos olen väärässä.

Lähde: vanessaharden.com (via likecool.com)

Edellinen artikkeliKilpailu! Mikä näistä hauskoista keittiövälineistä sopisi parhaiten sinun käteesi?
Seuraava artikkeliEntä jos Maapallolla olisi renkaat Saturnuksen tapaan?

7 KOMMENTIT

  1. Ja tuossahan on aina mahdollisuus että hiiret vain tappavat toisensa. Ompa ajateltu pitkälle.

  2. puhumattakaan siitä kuinka paljon matkustus stressaa hiirtä ja vähentää elinikää…

  3. Kun luin otsikon nii ilme oli o.O, kun luin artikkelin nii ilme oli o__O ja jutusta jäi mieleen tälläinen ilme O____O

  4. Kun luin juttua, luulin aluksi että kyse on tietokoneen hiiristä, ja olin ihan wtf o,o

Comments are closed.