mark_mawson_underwater_paint_01

Vaikka on rehellisesti myönnettävä että ajoittain erikoisuuden tavoittelu tuntuu olevan taiteen tekemisen itse tarkoitus, niin silti aika ajoin vastaan tulee täysin uuden tyylisiä taideteoksia, joiden kauneus saa pysähtymään paikalleen. Hyvä esimerkki tällaisesta, täysin omalla tekniikallaan synnytetystä taiteesta on Mark Mawsonin veden alle maalaamat taideteokset.

Ikävä kyllä vedenalaiset taideteokset ovat hyvin katoavaa sorttia, ja näitä on mahdollista ihailla ainoastaan kameran ikuistamien hetkien kautta. Kukahan keksisi tekniikan, jolla teoksen ympäröivän veden saisi jäädytettyä paikalleen äärimmäisen nopeasti niin, että nesteessä kelluva kuvio jähmettyisi paikalleen?

Kautta: makezine.com

Edellinen artikkeliKeystick-näppäimistö kulkee mukanasi
Seuraava artikkeliGebhard Sengmüller: A Parallel Image on elektroninen camera obscura