Wooferang palaa aina takaisin

the-wooferang

Suurin osa meistä on jossain elämänsä vaiheessa kokeillut heittää bumerangia, oli se sitten ihan aitoa tavaraa tai sitten vain mutkalla oleva puunkarahka, vaan kuinka moni on siinä lopulta onnistunut?

Tässäpä onkin sitten hieman erikoisempi versio alkuperäisestä Australian alkuasukkaiden aseesta. Oranssi muovista valmistettu luupäinen wooferang palaa aina takaisin, kunhan heittäjällä on mukanaan myös koira. Ja vaikka ei palaisikaan ei heittäjän tarvitse masentua osaamattomuudestaan, sillä silloinhan vika on koirassa , ei heittäjässä. Onnistuuhan tuo hakutemppu ihan puisellakin bumerangilla tai kepeillä yleensä, mutta vajaan 10 euron hinta on tuskin liian iso sijoitus oman lemmikin piristykseksi.

Kyllä tuon saa luultavasti heitettyä sillä perinteiselläkin tavalla, kunhan sen vain osaa, tosin luupäät saattavat vaikuttaa lentorataan jollain tavalla. Voivathan ne jopa tehostaa bumerangin käyttöä aseena. Jää kyllä allekirjoittaneelta kokeilematta, kun ei onnistu bumerangeilla heittely ilman jonkinsortin katastrofia lainkaan.

Lähde:uniquedaily