kanadalainen_bändi

Googlen kameralla varustettu, maailman katunäkyviä kuvaavia autoja on tähän asti kritisoitu runsaasti siitä, että kuvaan sattuneet ihmiset voivat vasten tahtoaan joutua kaiken maailman pällisteltäväksi netissä – joskun epämiellyttävässäkin yhteydessä.

Kun kanadalainen osapäivämuusikko nimeltään Nate Heagy kuuli, että Googlen katukuvausauto olisi saapumassa hänen kotikonnuilleen Saskatooniin, niin reaktio oli kaikkea muuta kuin välttelevä. Musiikkinsa kanssa pinnalle pyrkivä artisti päätti tehdä kaikkensa, että saisi yhtyeellensä ”Fear Salesman” näkyvyyttä Googlen katunäkymässä mainostarkoituksessa.

Nate Heagy ryhtyi tuumasta toimeen ja hankki autonsa takakonttiinsa valmiiksi mainoskyltin,  sekä aktivoi puskaradion soittamaan hänelle välittömästi, mikäli kukaan taiteilijan tuttavista sattuisi näkemään autoa liikenteessä. Eikä mennyt kauaakaan kun artisti itse bongasi Googlen auton luonastauollaan. Lyhyen takaa-ajon jälkeen muusikko oli onnistunut ohittamaan kuvausauton, ja asettamaan itsensä näkyville tämän reitille kuvattavaksi.

Tuloksena taiteilija sai kuin saikin itsensä esille Googlen katunäkymiin. Tämän lisäksi tempaus on päässyt esille esimerkiksi CBC-uutiskanavalla ja nyt Hilavitkuttimessa. Ei siis lainkaan hassumpi julkisuustempaus yksinäiseltä harrastelijamuusikolta!

Lähde: cbc.ca

Mainos: Lennot ja matkat – Lomailija.net

Edellinen artikkeliTrolley Luggage on Samsoniten ja Micro Scooterin ovela yhteisprojekti
Seuraava artikkeliMaapähkinävoikone on hieno

10 KOMMENTIT

 1. Mutta muistetaanko hänet muusikkona, vai ”sinä hulluna, joka jahtasin Googlen autoa”?

 2. Näköjään toimii julkisuushakuisuus kun on täällä Hilavitkuttimessakin jopa linkkien kera. No google onkin aikamoinen hilavitkutin.

 3. @Marlen. Kyllä, Hilavitkutin tukee aina ehdottoman varmasti kaikkia järjettömiä tempauksia, vähintäänkin linkittämällä tempauksen takana olevat tahon verkkosivuille.

 4. Mitä tänne sivustolle tulee nykyään tällaista turhaa tavaraa mikä ei mitenkään liity hilavitkuttimiin?

 5. Miksi ihmiset valittaa tälläisistä asioista?
  Minusta hilavitkuttimiin kuuluu juuri täälläiset älyttömät tempaukset ja muu ihmeellinen. Tasokaan ei ole minusta laskenut minnekkään.
  Jatkakaa vain samalla tavalla!
  – Maukka

 6. Maurin kanssa samaa mieltä. Älyttömät tempaukset nimenomaan ovat hilavitkuttimia. Muutenkin tosi hyvä juttu tämä!

 7. Haha, näin sitä pitää! 😀 Nyt kaikki mainostajat + muut julkisuudenhaluiset juoksemaan Googlen autojen perässä… Kohta koko kartta onkin pelkkää mainosta…

Comments are closed.