kanadalainen_bändi

Googlen kameralla varustettu, maailman katunäkyviä kuvaavia autoja on tähän asti kritisoitu runsaasti siitä, että kuvaan sattuneet ihmiset voivat vasten tahtoaan joutua kaiken maailman pällisteltäväksi netissä – joskun epämiellyttävässäkin yhteydessä.

Kun kanadalainen osapäivämuusikko nimeltään Nate Heagy kuuli, että Googlen katukuvausauto olisi saapumassa hänen kotikonnuilleen Saskatooniin, niin reaktio oli kaikkea muuta kuin välttelevä. Musiikkinsa kanssa pinnalle pyrkivä artisti päätti tehdä kaikkensa, että saisi yhtyeellensä ”Fear Salesman” näkyvyyttä Googlen katunäkymässä mainostarkoituksessa.

Nate Heagy ryhtyi tuumasta toimeen ja hankki autonsa takakonttiinsa valmiiksi mainoskyltin,  sekä aktivoi puskaradion soittamaan hänelle välittömästi, mikäli kukaan taiteilijan tuttavista sattuisi näkemään autoa liikenteessä. Eikä mennyt kauaakaan kun artisti itse bongasi Googlen auton luonastauollaan. Lyhyen takaa-ajon jälkeen muusikko oli onnistunut ohittamaan kuvausauton, ja asettamaan itsensä näkyville tämän reitille kuvattavaksi.

Tuloksena taiteilija sai kuin saikin itsensä esille Googlen katunäkymiin. Tämän lisäksi tempaus on päässyt esille esimerkiksi CBC-uutiskanavalla ja nyt Hilavitkuttimessa. Ei siis lainkaan hassumpi julkisuustempaus yksinäiseltä harrastelijamuusikolta!

Lähde: cbc.ca

Mainos: Lennot ja matkat – Lomailija.net

Edellinen artikkeliTrolley Luggage on Samsoniten ja Micro Scooterin ovela yhteisprojekti
Seuraava artikkeliMaapähkinävoikone on hieno