Nyt kun on valoista jo tultu puhuttua useampaankin otteeseen, miksi ei jatkaa näiden parissa. Unettomuudesta kärsineet ovat luultavasti tutustuneet moniin mitä hauskempiin keinoihin saada unta. Kun lampaat on laskettu ja maidot juotu on aika ottaa käyttöön valo. Näin aluksi voi tuntua oudolta keinolta käyttää valoja saadakseen unta. Lightsleeper kuitenkin vetoaa tähän ilmiöön.

Laite on eräänlainen projektorin ja taskulampun symbioosi, joka heijastaa kattoosi ympyrärataa liikkuvan valokuvion. Idea on siinä, että uneton käyttäjä seuraa silmillään valon liikettä, joka saa aikaan väsymyksen ja lopulta nukahtamisen. Tämä käsitys perustuu markkinoijan mukaan siihen, että lukemisestakin johtuva silmien liike rauhoittaa mieltä, mutta samalla harraste itsessään stimuloi mieltä. Näinpä kekseliäs kehittelijä päätti poistaa turhan ajattelun tästä prosessista ja säästi pelkän rauhoittavan vaikutuksen.

Käynnistyksen jälkeen laite sammuu itsestään 30 minuutin jälkeen, mutta käynnistyy uudelleen heti näpäytettäessä. Tulee vaan mieleen, että eiköhän sitä tule ajateltua kaikenmoista myös katossa pyörivien kuvioiden myötä. Hintaa löytyy n.140 euron verran, joka jo riittää itsessään kaatamaan osan ihmisistä sänkyyn.

Lähde

Edellinen artikkeliAmerikkalaisisä puhui pojalleen kolmen ensimmäisen vuoden ajan pelkkää Klingonia
Seuraava artikkeliÄmpäripään nimikkokitara