tugo1
tugo2
tugo3

Kaikenlaista sitä innovatiivinen ihminen keksii helpottaakseensa arjen taakkaa. Toisaalta monet sanovat että ei pitäisi syödä kävellessä. Se on epämuodikasta ja ruokaan ei pääse keskittymään. Kahvin juonti liikkeessä menee jossain siinä välimaastossa ja ainakin se tuottaa roskaa. Kaikki jotka ovat Amerikan nyrokissa käyneet lienevät todistaneet kummallisen ilmiön kun aamulla kaduilla vetelee miljoonat kiireiset ihmiset pahvimuki kädessä. Hirveää roskausta!

Tugo on uusi mukiteline. Sen voi ripustaa näihin nykyään niin suosittuihin trolley-matkalaukkuihin. Idea on mielestäni hieno ja vaatii maininnan Hilavitkutin-blogissa. Nyt on yksi käsi vapaan, jonka ennen varasi kahvimuki. Pienenä riskinä näkisin, että mukulakivillä mukista saattaa läikkyä tai ainakin sekoittuu maito ja kahvi pahemman kerran latte macchiatossa. Välineen voi pestä tiskikoneessa.

Lähde: goodtugo.com (avaa videon)

Edellinen artikkeliAndreas Dober: Anthologie Quartettan -kellossa on kenties maailman kallein pyöränketju
Seuraava artikkeliPiirrä silmillä

7 KOMMENTIT

 1. Tuohan voisi olla jopa hankkimisen arvoinen. Lentokentillä liikkuminen laukun ja mukin kanssa kun ei jätä kättä vapaaksi kännykkään vastaamiseen tai lipun tutkimiseen. Koneessa kahvi ei yleensä ole kovin kummoista, ja hinta/laatusuhde etenkin on huono. Kentillä sen sijaan on usein hyviä kahviloita, mutta joihin ei useinkaan ehdi jäädä istumaan. tuossa espresso jäähtyisi sopivasti ja sen voisi sitten portilla tai koneessa hörpätä kateellisten nuuhkiessa vieressä. Kuulostaa hyvältä 😉

 2. Tarkistin putiikin kotisivuilta hinnan, 9,95$ ihan ok, paypal kurssilla vajaa 7€
  Halvin toimitustapa maksu 31$ NICE!
  Jälleenmyyjät vain USAssa.

  Ehkäpä tuo rantautuu lentokentille nopeammin kuin luulenkaan. Ruvetkaapas joku jälleenmyyjäksi…

 3. Niinhän sitä sanotaan, että parhaat innovaatiot ovat yksinkertaisia!

  Tykkään.

 4. Aivan turhake, kuka oikeesti jaksaa ensin virittää tollasen laukun kahvaan ja käytön jälkeen kun laukkua nostaa hyllylle irrotella ja tunkea johonkin taskuun, pikku kahviroiskeineen tietysti myös.

 5. Ja vaikka kuinka hyvin toimii nii silti on kahvit lattialla, jos tarpeeks kiire on.

Kommenttien lisääminen on estetty.