The-Junior-23Scale-1956-Classic-Corvette

Nyt on kaikkien pikkupoikien, ja miksi ei tyttöjenkin iloksi, tehty 2:3 replika vuoden 1956 Corvette C1 -kilpa-autosta. Alkuperäisen auton yksityiskohdat on kopioitu pieniä yksityiskohtia myöten The Junior 35 MPH Classic Corvette -nimellä kulkevaan pikkuautoon.

Etteivät leikit jäisi pelkäksi päristelyksi, Corvette toimii 107 kuutioisella ja 6,9 hevosvoimaisella nelitahtikoneella. Kolmiportainen automaattivaihteisto huolehtii liikkumisesta eteen ja taakse. Pikkuauto kantaa noin 150 kg painon, joten isäkin saattaa mahtua kyytiin. Ai niin, kuten auton nimestä voi jotain päätellä, pikku-Corvette saavuttaa 35 mph eli 56.33 km/h nopeuden.

Ikäsuositus autolle on jälleenmyyjän mukaan kahdeksan vuotiaasta ylöspäin. Nyt kaikki vastuuntuntoiset vanhemmat ostamaan kunnon leikkiauto pikkupiltille. Voi vain kuvitella mitä seuraa, kun pikku-Matti ja pikku-Kalle huristelevat lähes kuuttakymppiä pitkin pihateitä.

Menopeli on tilattavissa täältä, hulppeaan 32 000 dollarin hintaan. Sitten vain autostereot huudattamaan Princen Little Red Corvettea ja 112 valmiiksi puhelimeen.

Edellinen artikkeliPiirrä silmillä
Seuraava artikkeliF me – Facebook – kalvosinnapit