zombi pää suihkulähde

Suomen juhlapäiväkalenteriin kovasti puskeva, aikaisemmin lähinnä Yhdysvalloissa juhlittu Halloween lähestyy. Monet tapaavat myös täällä pohjolassa järjestää päivän kunniaksi eri muotoisia teemabileitäkin. Mikäli perinteisen kurpitsalyhdyn kovertelu ei mielestäsi ole riittävä tapa ehostaa kämppä koreaksi Halloweenjuhlia varten, niin tässä olisi sellainen kapine, joka varmasti kiinnittää juhlavieraiden huomion. Voisinpa jopa väittää, että kyseessä saattaa olla rumin hilavitkutin, mitä blogissamme on kuuna päivänä esitelty! Tarkemmin kuvailtuna kyseessä on ”Zombinpääsuihkulähde”, joka pumppaa vettä silmäkuopasta zombin suuakkoon ja sisäkautta takaisin verkkovirran vauhdittaman moottorin voimin. Komeuden kruunaa tietenkin silmäkuopassa veden varassa kelluva ja rullaava irtosilmä.

Tämä buycostumes.com -verkkokaupassa vajaan 40 dollarin hintaan myynnissä oleva suihkulähde on valitettavasti suuren kysynnän (?!) vuoksi päässyt loppumaan varastosta. Lisäksi kapine on suunniteltu toimimaan jenkkilän 110-voltin verkkovirralla, joten muuntajaa olisi kuitenkin tarvittu. Harmittaako?

Mainos: Osta AEG pölypussit netistä helposti ja edullisesti. Ilmainen toimitus! – www.findust.com

Edellinen artikkeliMIG-hävittäjien historiaa osa 5
Seuraava artikkeliHilavitkutin harrastaa: Moottoripyörä osa 2, ympäristön suhtautuminen