Maailma on pullollaan kaiken maailman keksijöitä, jotka ovat varmoja oman innovaationsa mahdollisuuksista. Osa keksinnöistä kohtaa ostokykyisten ihmisten omituiset mielihalut ja idean patentoineet keksijät voivat nauraa partaansa palmupuiden katveessa mojitoja naukkaillen.

Harmittavan iso osa keksinnöistä ei kuitenkaan koskaan saavuta suurta suosiota hyvästä perusideasta huolimatta. Yksi näistä syntymättä jääneistä menestystarinoista on Kalifornialaisen herra James D. Williamsin vuonna 1980 patentoima keksintö. Eläinten korvasuoja (animal ear protectors US 4233942), paneutuu innovatiivisella tavalla siihen pulmaan kuinka pitkälle jalostettujen koirarotujen korvat sotkeutuvat ikävästi esim. ruokaillessa, koska pitkät korvat saattavat yltää ruoka-astiaan asti. Ja tämähän luonnollisesti on jokaisen pikku Fifin omistajan pahin painajainen.

Koiran korvien suojaputki
Koiran korvien suojaputki

Koiran korvien sotkeutumismahdollisuus poistetaan yksinkertaisesti asettamalla koiran korviin putki, joka asetta korvat siten että korvat eivät roiku vapaana koiran pään sivuilla vaan ovat etäällä suun alueelta. Kiinnitys tapahtuu pään ympärille remmijärjestelmällä, jossa sekä pään ylä- että alapuolista remmiä voidaan itsenäisesti säätää. Tällä tavalla korvasuojat saadaan asennettua rujommankin hurtan kallo asettuu hyvin laitteen sisälle.

Aika ei ehkä tuolloin 80-luvun alussa ollut kypsä keksinnölle, mutta kun seuraa esim. tv-ohjelmia joissa esitellään nykypäivän rikkaita hotelliperijättäriä lemmikkeineen yms. voisin kuvitella, että pienellä lisäkehittelyllä ja vaikkapa timattikoristelulla tuotteesta saisi aikaan ennennäkemättömän hitin.

Tämmöinen vähän kepeämpi juttusarjan aihe tuli valittua tällä kertaa. Lisää keksintöjä on luvassa seuraavassa osassa.

Lähde: oddee.com

Edellinen artikkeliSuuremmat silmät LED-ripsillä?
Seuraava artikkeliIntelligent Bump on hidastetöyssy, joka aktivoituu ylinopeudella

3 KOMMENTIT

  1. Hienoa että tästäkin saadaan lisää osia. 🙂 (Toivottavasti jatkossa mielenkiintoisemmista aiheista)

  2. Loistava aihe juttusarjalle, tästä voisi tehdä vaikka kuinka moniosaisen.

Comments are closed.