497

Alkaako vanha pelituoli rusahdella uhkaavasti kesken pelisessioiden ja uusi pitäisi saada? Jos löytyy paljon ylimääräistä kahisevaa, niin turkkilaisen suunnittelijan Onur Müştak Çobanlın Frag Gaming Chair voisi olla seuraava kokelas.

Faktaa ja lupauksia valmistajalta: Tuoliin on sisäänrakennettu stereokaiuttimet kuulokeliitännällä. Kaiuttimien merkistä tai laadusta sanotaan vain, että ovat ”hyvät”. Istuin on valkoista nahkaa ja ulkokuori joko hiili- tai lasikuitua. Kuusi jalkaa alla varmistavat tuolin tukevuuden kovassakin pelisessiossa ja erikoispyörät eivät sotkeennu kaapeleihin. Istuin on tarpeeksi iso löhöämiseen ja siihen sopii vaikka tyyny ylimääräiseksi tueksi.

Hintaa Suomeen voi tiedustella suoraan valmistajalta OMC² Design Studiosilta, mutta löysin suunta-antavan arvion Bornrich-sivustolta: $3000.

Lähde.

Edellinen artikkeliMitä saadaan kun yhdistetään hansikkaat ja kalsarit?
Seuraava artikkeliTÄNÄÄN ON VIRALLINEN KANSAINVÄLINEN NÄPPÄINLUKKOPÄIVÄ!