Topgearia lainatakseni, ”sen on oltava maasta jossa huumeet ovat laillisia”. Missä muualla olisi voitu suunnitella tiellä kulkeva kulkuväline joka ei ole auto eikä moottoripyörä, vaan jonkinlainen hybridi, neli- ja kaksipyöräisen erikoinen risteytys.

6958-6t[1]6958-5t[1]6958-3t[1]

Carver, Hollantilaisen insinöörityön taidonnäyte on erikoinen tapaus. Siinä on kolme pyörää, puolelta toiselle liikkuva hytti ja 600 kuution turboahdettu moottori. Hiljaisella menolla koko menopeli pysyy mukavan automaisen suorana, mutta kun vauhti alkaa nousta seitsemästä mailista tunnissa ylöspäin, ohjaamo kääntyy hydraulisesti kurveissa.

Carver on aloittelijalle varmasti haastava totuteltava. Vaikka se pysyisikin hallinnassa niin mistä sitä tietää josko tuollainen edestakaisin keikuttelu aiheuttaa vaikkapa meritaudin. Jos merkillinen meno ei pelota ja rahaa on kertynyt jostakin syystä liikaa niin varmasti kannattaisi tuollainen hankkia, kääntäisi ainakin katseita! Hinta on hieman suolainen tavalliselle duunarille, 22 000 £ eli 24 431 euroa.

Lähde

Edellinen artikkeli3D-netti lähestyy
Seuraava artikkeliMitä saadaan kun yhdistetään hansikkaat ja kalsarit?

7 KOMMENTIT

 1. EI KAIT TUOSSA ENEMPÄÄ MERITAUTIA TULE KUIN PRÄTKÄSSÄKÄÄN. VÄHÄN HINTAVAHAN TUO ON, MUTTA NIINHÄN NUO PIENSARJAT AINA.

 2. TOLLANE OIS JUST KÄTEVÄ. SIT KUN KAIKKI AUTOTIET MUUTETTAISIIN NOILLE SOPIVIKSI SAATAISIIN MOOTTORITEISTÄKIN 4 KAISTAISIA. OIS EHKÄ KÄVEVÄMPIÄ JOSSAI JENKEISSÄ YMS.

 3. Pakko myöntää että näyttää todella hyvältä.

  Jos sais vaan lottovoiton niin tollanenhan talliin mahtuis.

  JA VIELLÄ HYVÄÄ CAPSLOCK-PÄIVÄÄ VAAN KAIKILLE!!!

  😀

 4. WordPress database error: [You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ” at line 1]
  SELECT rating_username, rating_rating, rating_ip FROM wp_ratings WHERE rating_postid =

Kommenttien lisääminen on estetty.