Topgearia lainatakseni, ”sen on oltava maasta jossa huumeet ovat laillisia”. Missä muualla olisi voitu suunnitella tiellä kulkeva kulkuväline joka ei ole auto eikä moottoripyörä, vaan jonkinlainen hybridi, neli- ja kaksipyöräisen erikoinen risteytys.

6958-6t[1]6958-5t[1]6958-3t[1]

Carver, Hollantilaisen insinöörityön taidonnäyte on erikoinen tapaus. Siinä on kolme pyörää, puolelta toiselle liikkuva hytti ja 600 kuution turboahdettu moottori. Hiljaisella menolla koko menopeli pysyy mukavan automaisen suorana, mutta kun vauhti alkaa nousta seitsemästä mailista tunnissa ylöspäin, ohjaamo kääntyy hydraulisesti kurveissa.

Carver on aloittelijalle varmasti haastava totuteltava. Vaikka se pysyisikin hallinnassa niin mistä sitä tietää josko tuollainen edestakaisin keikuttelu aiheuttaa vaikkapa meritaudin. Jos merkillinen meno ei pelota ja rahaa on kertynyt jostakin syystä liikaa niin varmasti kannattaisi tuollainen hankkia, kääntäisi ainakin katseita! Hinta on hieman suolainen tavalliselle duunarille, 22 000 £ eli 24 431 euroa.

Lähde

Edellinen artikkeli3D-netti lähestyy
Seuraava artikkeliMitä saadaan kun yhdistetään hansikkaat ja kalsarit?