[kml_flashembed movie=”http://www.youtube.com/v/f8S8tbQMp2k” width=”425″ height=”350″ wmode=”transparent” /]

Näyttää Samsungin 2,8 tuumainen ja 20 mikrometriä paksu OLED-näyttö kestävän kovempaakin käsittelyä.

Lähde.

Edellinen artikkeliiPhonea käytetään ohjaamaan autoa
Seuraava artikkeliIloisia pillereitä karkkikaupasta

23 KOMMENTIT

 1. koska kun on hyvää musiikkia. jaksaa katsoa pätkän loppuun.. eikä kuunnella pelkästään tota vasaran pamputusta

 2. Ihan vaikuttava esitys 🙂 … olis kyllä hieno tollanen 😉 vaikka johonkin pöydän pintaan koko pöytä niin vois vaan kattella vaikka aamu uutisia siit 🙂

  Hintaa kyllä tulis

 3. Vähän varovaisen näköisesti kyllä lyöpi tuota, mutta varmaan kestää kovempaakin, ei vaan raaski särkeä.

  Kaikkea ne keksii 🙂

 4. Sitten, kun vielä saisi kotelosta ja muistakin osista taipuisia ja yhtä kestäviä…

 5. Hahah, jotenkin repesin tuolle pätkälle. Tyyppi vaa alkaa yhtäkkiä paukuttaa eri näyttöjä jollai parin kilon vasaralla. Arvashan tuo että se oli taipuisa näyttö. 🙂

 6. tuollaisestahan pystyisi tekemään vaatteita, joiden kuosia voisi muokata nappia painamalla…

 7. Mahtavaa, olen jo odottanut, milloin taipuisat OLED-näytöt tulevat markkinoille. Videon perusteella sellaiset alkaa tulemaan hiljalleen.

  Vaan hitto tuota jätkää kun se ei meinaa osua kunnolla. Alkoholilla osuutta asiaan? ”minäpä vähän testaan näiden näyttöjen kestävyyttä” 🙂

 8. Muaki kiinnostais biisin nimi.. sanoistakaan ei saa selvää, jotta sais Googleeeeeen

 9. btw. Biisi on ilmeisesti tehty Samsungin Amoled-näyttöä varten.. Editting ei näköjään TAASKAAN toimi.

 10. Melko upeaa! Tuollaisia näyttöjä kun vaan alkaisi saamaan kaupastakin. Alkuun vaikka edes modaajille ja muille virittelijöille tuollaisilla paljailla ohjaus levyilläkin, ihan sama, kunhan vain saisi näppeihinsä tuollaisen… Kuola suupielessä odotellaan..

 11. Vihdoinkin litteät näytöt saavuttivat kuvaputkinäytön käytettävyydessään lapsiperheissä, hyvä etten päivittänyt telkkariani ennen OLED-näyttöjen kehittymisen.

 12. Tuollaista näyttötekniikkaa kun saisi käyttöön tapetteihin, vaatteisiin tai vaikka auton pinnoitteeksi, niin olis aika cool. 🙂

  amoled mulle mulle 😀

 13. Se hämää silmää, kun liikkuvaa kuvaa nuijitaan. Näyttää kuin vasaroitaisiin ilmaa, kun vasaran alla pyörii muut maisemat. Aivo ei osaa yhdistää leijuvaa vasaraa ja normaalia varjoa. Ei nyt ihan kaikki sentään ole feikkiä ja shoppausta.

 14. Käyttöikä noissa on ollut jo pitempää ongelmana, mutta puhelimiin se on riittävä. Tuohan on siis näyttö mitä samsung käyttää puhelimissaan. Itsessään ei toimi kosketusnäyttönä, vaan vaatii erillisen kalvon pinnalle, niin kuin muutkin näytöt.

  Telkkareita saadaan odottaa vielä jonkin aikaa, johtuen tuosta käyttöiästä ja tietenkin myös hinnasta. Toivottavasti saavat pian noista pitkäikäisempiä. Olen jo useamman vuoden seurannut noiden kehitystä, sillä kuvahan on noissa on ihan huippu.

Kommenttien lisääminen on estetty.