Onko ajan katsominen rannekellosta tai kännykästä mielestäsi liian yksinkertaista? Tuskin. Entä kiinnostaisiko kello joka tulee päivittää joka minuutti tai siitä tule hyödytön? Tuskinpa sitäkään. Oletko kyllästynyt monimutkaisiin virtapiiritekeleisiin ja kaipaat yksinkertaisempia laitteita joiden käyttö on helppoa?

Jos vastasit yhteenkään edellämainittuun kysymykseen kyllä, tässä on tuote juuri sinulle. Tämä kaikkien heräteostosten äiti on siis käsipelillä toimiva digitaaliajan muovikello. Joka minuutti kellon punaiset nappulat pitää asetella uudelleen näyttämään senhetkistä aikaa. Tämähän ei siis tosiaankaan toimi ellei lähettyvillä ole oikeita kelloja ajan tarkistamiseen, tai manuaalidigitaalikellon omistajalla ole absoluuttista ajantajua. Eli jos totta puhutaan ei tämä ole kello laisinkaan, vaan pikemminkin hyvin oivaltava turhake.

Itse käyttäisin tuota ehkä pistetaulukkona pelatessa ystävien kanssa, tai… no, siinäpä kaikki mitä tähän aikaan saan päähäni. Tuskin tulen tätä kuitenkaan koskaan omistamaan, sillä 100 dollarin suolainen hinta on omiaan pysäyttämään ostoaikeet. Tuotetta myyvällä sivustolla on kuitenkin muutama jopa järkeväkin tuote, kuten samaan ideaan perustuva pöytäkalenteri.

Lähde:dvice.com

Edellinen artikkeliTietokoneeseen virtaa polkemalla
Seuraava artikkeliVan Helsingin jalanjäljissä