nissan-land-glider-tilting-ev-53

Nissan esittelee Tokyo Motor Show -näyttelyssä hyvin kapeakorisen Land Glider-sähköauton, mutta kapeus ei ole auton ainoa valtti.

Onko se auto, moottoripyörä vai kenties lentokone? Land Glider on Nissanin uudenlainen näkemys kulkuneuvosta. ”Auto” kallistuu mutkissa, joka luo illuusion lentämisestä. Tarkkaa kallistuskulmaa ei vielä missään mainita, mutta hauskalta näyttää.

Ulkomuodoltaan Land Glider saa hymyn suulle – en tosin välttämättä huolisi autoa omalle pihalle.  Sisustukseltaan Land Glider on todella tyylikäs aina lentokonevaikutteisesta ohjaimesta alkaen. Auto on kaksipaikkainen ja istuimet on sijoitettu peräkkäin.  Juuri tällaista pientä ja kummallista piritystä katukuvaan kaivataan.

Vaikka Land Glider ei varmastikaan voita mitään kauneuskilpailuja, voisi ajokokemus olla kokeilemisen arvoinen. Kuinkahan pitkään menisi, että tuon saisi kyljelleen. ”Vielä vähän nopeammin seuraavaan mutkaan…”

Lähde ja kuvat.

Edellinen artikkeliTuleva dashboard-pävitys tuo facebookin ja twitterin Xbox 360:lle
Seuraava artikkeliMIG-hävittäjien historiaa osa 3