Sateen jälkeen taivaanrannassa saattaa nähdä juuri oikeanlaisella kelillä ja oikeasta kulmasta katsottuna valon taittumisen spektriin sateenkaaren muodossa. Mitäpä jos tämän luonnonilmiön voisi kuljettaa omaan huoneeseensa, ilman kalliita vesivahinkolaskuja? Jos innostusta sateenkaaria kohtaan löytyy, on sateenkaariprojektori ehdoton hankinta.

Nämä n.20 euron hintaiset laitteet projektoivat sateenkaaren mihin tahansa huoneeseen. Sitä en osaa ristiriitaisten kuvien perusteella kertoa, kulkeeko projektio ”ilmassa” vai vain seiniä myöten. Joka tapauksessa käynnistys tapahtuu liiketunnistimen tai ajastimen avulla. Virtaa laitteet imevät paristoista, mutta toinen toimii vaihtoehtoisesti myös verkkovirralla. Saadakseen tämän vempeleen itselleen, joutuu kultaruukustaan poistamaan n. 15–20 euroa ostopaikasta ja mallista riippuen. Suomessa näitä myy E-ville ja ulkomailta tällaisen saa Amazonin kautta.

Lähde!

Edellinen artikkeliEigenharp – mullistava uusi soitin?
Seuraava artikkeli60 megapikselin digikamera

4 KOMMENTIT

  1. No miten projektio voisi kulkea ”ilmassa” jollei huone olisi täynnä savua tai pölyä tms. hiukkasia!!!???? Järki käteen ny! Tietysti tuo heijastaa pintaan ton kuvion. Toki isä voi m ennä lasten huoneeseen röökille, niin saavat piltit kaaren ilmaankin…

  2. Mitenkään ”ilmassahan” spektri ei voisi oman käsitykseni mukaan olla, ellei laite puhalla ensin ilmoille jotain vesihöyryä yms.

Kommenttien lisääminen on estetty.