sv1_front34

KORG tarjoaa uutta vanhaa tyylikkäässä paketissa: KORG SV-1 – Stage Vintage Piano pitää sisällään 36 erilaista legendaarista piano-, sähköpiano-, urku-, strings- ja syntetisaattorisoundia – paketista löytyvät kaikki keskeisimmät soitinmallinnukset aina 60-luvulta 80-luvulle.

KORG SV-1 on saatavilla 73- ja 88-koskettimisena versiona. Muotoilu, varsinkin 73-koskettimisen punamustalla värityksellä, on todella hieno ja sopii retrokoskettimien henkeen paremmin kuin hyvin. Analogiset säätimet ovat itsessään jo pelkkää hunajaa, ja putkivahvistimien mallinnukseen tarkoitettu himmeästi hehkuva putki kruunaa kokonaisuuden.

SV-1:en on myös sisäänrakennettu kasa legendaarisia efektejä, modulaatioita, vahvistimia… jotka on kaikki mallinnettu todella tarkkaan. Seuraavassa videossa soittimen ominaisuudet esitellään aika kattavasti – mallinnukset ovat aina mallinnuksia, mutta kuulostaa vakuuttavalle:
[kml_flashembed movie=”http://www.youtube.com/v/fivHgX9XImg” width=”425″ height=”350″ wmode=”transparent”/]

Kauppojen hyllyltä KORG SV-1 löytyy lokakuussa, hintaa voi vain arvailla. Lisätietoja valmistajan englanninkielisiltä sivuilta.

Edellinen artikkeliVokuhila eli edestä lyhyt, takaa pitkä
Seuraava artikkeliPower Loader helpottaa taakkojen nostelua