tetristiles1

Jaaha. Kylppärin remontti edessä ja kaikki revitään irti kaakeleita myöten, ja taas pitäisi suunnitella kaikki uusiksi. Päänsärky tulee jo pelkästään ajatuksesta lähteä kauppoihin katselemaan kaakelimalleja, jotka eivät kuitenkaan ihan täysin miellytä silmää tai hivele tuntoja.

Vastauksena pulmaan esille astuu Tetris Tiles! Muistathan vielä ne adrenaliinipuuskat, jotka jylläsivät sisälläsi samalla, kun aivosi puskivat ylitöitä ja kätesi hikosivat jännityksestä! Palaa takaisin 80-luvun pelihuumaan ja sisusta kämppäsi seinät tetrispalikoilla -ei ollenkaan hullumpi idea toteuttaa itseään ja näyttää muulle maailmalle rakkautensa peleihin.

Brittiläinen Tetris Tiles lupaa asiakkailleen, ettei heidän enää koskaan tarvitse kuulla sanoja ”terracotta” tai ”liuskekivi”, eikä myöskään tyytyä vain yhteen väriin. Mikäli sisustaja haluaa hoitaa homman ilman näpertelyä, kaakelipalikoiden sijaan voi valita myös nopeasti asennettavissa olevat Tetris Mosaic -mosaiikkilevyt.

Lähde: blog.makezine.com, www.tetris-tiles.com

Edellinen artikkeliTestissä iPhone Spotify
Seuraava artikkeliJättimäinen shakkilauta, jolla voi pelata

5 KOMMENTIT

  1. Mitäs sitten kun kaakelimiestä ei nappaa pätkääkään miettiä sijoitusta niin on sitten hienoa kun pohjalaasti paistaa alta…

    Itsehän nuo olisi tietysti laitettava päin seiniä.

  2. ewar: kertoisitko meille myös jostain itsellesi oikein läheisestä ja rakkaasta asiasta, niin ehkäpä voisimme tehdä jutun myös siitä?

    Nerokuski: No sitten täytyy varmasti palkata hommaa tekemään kaakelinainen

  3. Alkuvuodesta tulee kaakeliuuditus kylpyhuoneeseen, pitää laittaa juttu korvan taakke 😉 Jos talouden muille asukkaille sopii ja toteutus onnistuu, niin lupaan hilavitkuttimeen postata kuvien kera.

Kommenttien lisääminen on estetty.