800px-REALD

Epävirallinen lausunto RealD -yhtiön, maailmanlaajuisen 3D-tekniikan johtotähden, edustajalta ilmoittaa, että pian RealD-järjestelmillä varustetuissa elokuvateattereissa kävijöiden ei tarvitse huolehtia tyylinsä murenemisesta laittaessaan epäviehättävät 3D-lasit päähänsä. 

Lausunnon mukaan joihinkin kauppojen hyllyille on jo ennen joulukuuta tulossa mm. Guccin suunnittelemat huippumuodikkaat lasit, joilla kolmiulotteisten leffojen katsominen sujuu yhtä hyvin kuin elokuvateattereiden tarjoamilla okulääreillä. Ajankohta lasien julkistukselle voisi olla myynnin kannalta otollinen, koskapa joulukuussa saa ensi-iltansa odotettu sci-fi-elokuva Avatar.  Lisäksi suunnitteilla on myös 3D-lasit kauko- ja likinäköisille, mikä varmasti ilahduttaa jo silmälaseja käyttäviä elokuvien ystäviä.

Toistaiseksi 3D-designlaseista saisivat nauttia vain Amerikan väestöt, sillä Suomen teattereissa ei RealD-tekniikkaa ole käytössä. ”Siis enhän mä voi lähtee mihinkään leffaan kun mä en löydä mun Armaneja!”

Lähteet: www.variety.com, Wikipedia

Edellinen artikkeliTestissä SonyEricsson HBH-IS800 stereo Bluetooth kuulokkeet
Seuraava artikkeliArkkitehtuuria Dubaista