prod1613173

Jos teet töitä kotona, kärsit tilanpuuttesta ja/tai olet vahvasti steampunk-henkinen on Timothy Oultonin suunnittelema Mayfair Steamer Secretary Trunk alias matkalaukkutoimisto sinua varten. Ulkomuodoltaan ylisuuri vintage-matkalaukku aukeaa tyylikkääksi ja näppäräksi toimistotilaksi. Tilaa on kaikelle mitä pieni toimisto tarvitsee, alla on pyörät nopeaan siirtämiseen ja ulkopuolella lukko. Rankan työpäivän päätteeksi toimiston voi sulkea ja siirtää nurkkaan.

Nahkapäällysteinen umpipuinen matka-arkku on kasattu käsin ja niitattu kasaan yli 3000 messinkinaulalla. Käsintehtynä jokainen ”laukkutoimisto” on yksilö. Vaikka toimistolle ei olisikaan käyttöä, niin miehen kokoisella matkalaukulla voi aina hämmästyttää vieraita.

Hintaa koko komeudella on 3995$ ja sen voit tilata täältä.

Edellinen artikkeliAfter Office Tie by Sinapsis Studio toiminee tänään, perjantaina
Seuraava artikkeliBattery Wizard -vanhoille normipattereille uutta käyttöä?