battery_wizardLuultavasti jokainen yhdenkin härvelin omistaja on törmännyt vaikeaan valintaan patterien ja akkujen välillä. Pidempiaikaiset akut maksavat enemmän, mutta jokainen mainos lupaa niiden maksavan itsensä takaisin jo muutaman latauskerran jälkeen. Entäpä jos pystyisit ”lataamaan” vanhat käytetyt halpaparistosi uudelleen? Ilman kalliita akkuja, ilman sen suurempia räjähdyksiä (Todennäköisesti ilman ainuttakaan). Tätä lupailee Battery Wizard. Normaalien akkujen lisäksi tämä velho väittää pystyvänsä pidentämään Alkali, Ni-Cad ja Ni-Mh -paristojen käyttöikää jopa kymmenen kertaa lähes tyhjästä (Ei kuulemma saa päästää ihan tyhjäksi). Itseasiassa laite ei lataa paristoja vaan ikään kuin kunnostaa niitä ja saa kaikki patterien kemikaalit käytettäviksi.  Vaikkakaan ihan uusien paristojen tasoon ei enää päästä, syntynee selvää säästöä jos ”halppispattereita” voi käyttää akkujen tapaan edes vähänkin aikaa. 40$ Gizoo UK:sta, palautunee omaan taskuun ajan mittaan, ken koittaa, ken tietää. Ostamaan/lisää tietoa: Gizoo UK

Edellinen artikkeliVietä työpäivä matkalaukussa
Seuraava artikkeliViikkokysely: Paljonko rahaa laittaisit hilavitkuttimiin kuussa, jos rahaa riittäisi?