Jäälasit ovat ovelat mukit

Eipä ole ennen tullut näin hyvää ja yksinkertaista ideaa. Tosin tämäkään keksintö ei liene uusi. Veikkaisin että leipäkoneen tyylinen innovaatio, ainoastaan agressiivisempi ja nopeammin ohimenevät. Joka tapauksessa nyt on jälleen aika valmistaa jäästä muutakin kuin paloja. Lasinmuotoiseen aihioon kaadetaan esimerkiksi vettä. Veden jäädyttyä (pakastimessa), vedestä tuleekin esine, tässä tapauksessa muki.

Myyjän sivuilla on heittäydytty melko villeiksi ja ehdotellaan joka suklaan, punssin tai hyytelön jäädyttämistä ”lasiksi”. Todella hc-ihmiset jäädyttävät tietenkin vodkaa. Mutta googlettamani puhtaan etyylialkoholin jäätymispiste -114,1 celsius-astetta on tietenkin sellaisten ihmisten tähtäimessä, jotka aivan oikeasti todella paneutuvat asiaan ja ovat valmiita vaarallisiin kokeiluihin. Ja niin. Hilavitkutin ei edelleenkään kehota ketään lukijaa tekemään mitään hölmöä.

Hintaa aihiolla on 9,95 dollaria. Alle sadan pakkasasteen kylmyydessä taitaa tosin tämä materiaali haurastua.

Mainos: Jäiset shottilasit Superkauppa.fi verkkokaupasta hyvään hintaan!

Ja tv-shoppia fanittaville on tarjolla esittelyvideo:

Lähde: www.urbantrendhk.com

Edellinen artikkeliKymera Magic Wand on taikasauva-kaukosäädin
Seuraava artikkeliThaimaalainen Yumi Modal tarjoaa näyttävää romutaidetta.

10 KOMMENTIT

 1. Ei millään pahalla, mutta tää tuote on jo ihan hemmetin vanha. Pulju.netissä ja mulletoi.comissa ollu myynnissä iät ja ajat. Idea on tosin nerokas. Miksi tunkea jääpaloja sinne mukiin, kun mukin voi tehdä jäästä. Pöytä täytyy tosin löytyä jostain läheltä, sillä kokemuksesta sanon ettei tuollaista kauaa pidellä putkeen kädessä.

 2. Onhan noita ulkolyhtyjä tehty samankaltaisella periaatteella jo kymmenia vuosia sitten.

  Hauska sovellus silti.

 3. Niin… 40% vodkan jäädyttamiseen tarvitaan ainoastaan ~24 astetta pakkasta. Eiköhän semmonen onnistu suht. helposti.

 4. Juu siis sehän on maailmain kuuluisin mehujää. Vodkaa lasiin, tikku pystyyn ja pakastimeen. Nam!!!

 5. Olisi hyvä, jos samaan pakettiin sais akryylisen kehikon, johon jäälasin voi laittaa. Joko kahvallisen tai sitten ilman. Alaosa saisi olla umpinainen ja jonkin verran tyhjää tilaa jättävä, jotta sulanut jää valuu sitten sinne. Mieluiten siellä olis tietenkin ohut sieni, joka estäisi kallistettaessa veden valumisen paidalle.
  Pienellä tuotekehittelyllä sitä sientäkään ei siellä tarvisi.

 6. joskus vuosia sitten laivalta sai sellaisen neljän shottilasin muotin kun osti smirnoff vodkaa pullon. muutaman kerran niitä tulikin kokeiltua, mutta sittemmin muotti on kadonnut (muutoissa?). varsin näppärä ajatus, kun tekee niitä kippoja valmiiksi niin bileiden jälkeen on vähemmän tiskattavaa (poikamiesbokseissa ei silloin ainakaan ollut astianpesukone vakiona).

  ainoana huonona puolena pidin sitä ettei ”laseja” voinut oikein laskea mihinkään ilman että niistä olisi jäänyt samantien märät läikät.

 7. Mäkin oon kokeillut tommoisia. Haittapuolena oli, että muotti oli ns. kovaa muovia ja lähti pian halkeilemaan.. myös ne luodut jääshottilasit olivat hieman kehnoja kun ne alkoivat käytössä murentua käsiin lämpölaajenemisen myötä.

  Hauska idea silti ja täytyy sanoa et muutaman euron muotista on ollu iso ilo ja säästyny suuri tiskimäärä, mutta kiinalaiset sais vähän tehdä tuotekehittelyä näiden kans.

Kommenttien lisääminen on estetty.