YikeBike_polkupyora

Vaikka Segway on kieltämättä menopelinä kiehtova, niin kyseisen laitteen kohdalla ei missään tapauksessa voi puhua helposta kuljetettavuudesta. Sen sijaan parasta aikaa meneillään olevilla Eurobike -messuilla on juuri esitelty, ainakin jossain määrin Segwayn kanssa samoista markkinoista kilpailemaan suunnattu menopeli nimeltään YikeBike. YikBike on ainoastaan 9,8 kilon painoinen, kokoontaitettuna 67x56x12 cm kokoinen sähköpyörä, joka ei välttämättä olisi yhtään hullumpi ratkaisu lyhyempien kaupunkimatkojen taittamiseen. Parhaimmillaan noin 20 kilometrin tuntinopeudella kulkeva, 1,2 kW moottorilla varustettu sähköpyörä jaksaa kuljettaa matkustajaa kertalatauksella noin kymmenen kilometrin matkan. Hiilikuiturunkoinen menopeli voisi siis olla kerrassaan mainio väline esimerkiksi yhdessä julkisen liikenteen kanssa käytettäväksi. Matka siis vaikkapa pysäkille YikeBikellä, sitten pyörä reppuun ja matka jatkuu taas bussin kyydissä.

YikeBike-avattuna

YikeBike -sähköpyörän suosiota saattaa toki rajoittaa tämän korkeahko hinta, sillä tämän alle saamiseksi on iskettävä tiskiin 3000€

Laitteen promovideo hypyn jälkeen

Kautta: likecool.com

Edellinen artikkeliRubik’s 360 kilpailun voittaja valittu!
Seuraava artikkeliHämähäkkimiesreppu on nörttivarustuksen aatelia

18 KOMMENTIT

 1. Koominen mainosvideo, kun pyörää ei edes näy, vaan vain ohi viuhahtava ihminen….

 2. >suosiota saattaa toki rajoittaa tämän korkeahko hinta

  Tosikkona voin kommentoida 🙂 ,että myyntiä rajoittaa se, että tuota ei helpolla laillisesti EU:ssa voi käyttää tiellä. Ite sähköfillarin väsänneenä tiedät että 250W on max ja tuosta löytyy 1200wattia. Eli tosta tulee mopo. Ja jos on joskus asioinut aina ihanan AKEn kanssa, niin tietää kuinka ”helppoa” on rekisteröintiprosessi…

  Ite vitkutin varmaan sopii täysin sileälle asfaltille ja niin että max nopeus on hölkkävauhti 8-10km/h. Lienee tarkoitettu huonokuntoiselle hanhenmaksan syöjille, viitaten kuvan herrasmieheen.

 3. ”Huvittavan ironista, että kuvan mies on ylipainoinen.”

  Pitäähän se näyttää, että noinkin huteralta näyttävä pyörä kannattelee isompiakin ihmisiä.

  Jotenkin tuo näyttää todella vaikealta ajaa.. Tiedä sitten kun sen oikeassa elämässä näkisi. Ja huh tuota hintaa. Käsittämätöntä.

 4. Eka ajattelin et tähän ei voi muuta sanoa kuin: ………
  Mutta sitten ajattelin et ehkä vois olla: feikki

 5. ”Mutta sitten ajattelin et ehkä vois olla: feikki”

  Pyörä on juuri esitelty Eurobike -messuilla, joten tuskinpa se on feikki.

 6. kyseinen herrahan on Jason Lockward entinen nyrkkeilijä, eikä tietoakaan läskistä vaan lihaksista. Kantaa raskaan ukonkin.a

 7. Miten tuota ohjataan? Kallistelemallako?

  Kyllä tuo menisi ”liityntäpyöränä”, jolla taittaisi matkat vaikka juna-asemalta bussipysäkille.

 8. Taku kirjoitti 5.9.2009. 16:07.:

  ”Miten tuota ohjataan? Kallistelemallako?”

  Juuri silleen tuo Ilta-Sanomien sivuilla olevassa videossa jannu näyttää sitä ohjaavan. Mutta itseäni ainakin pelottaisi lähteä tuollaista lelua kallistaa. Ja akku kestää miten kauan?

 9. Tuossa iltasanomien videon lopullahan taidettiin mainita, että akku kestää 3 tuntia

 10. ”Tuossa iltasanomien videon lopullahan taidettiin mainita, että akku kestää 3 tuntia”

  Kyllä se akku kestää 1000 latausta, ei 3 tuntia. Vai puhutaanko tässä kestosta ja tarkoitetaan latausaikaa? Asioista voi puhua niiden oikeilla nimillä. Laitteen osalta kyllä enemmän huoletttaa se että miten täällä hoidetaan huoltokuviot ja varaosat. Ikävä ostaa 3 donan pyörä todetakseen vain että uutta akkua et saa mistään kun tulee tarve vaihtaa.

 11. Hieno on hintakin on hieno ja suuri 😛 hyvä idis kallis hinta :/

Comments are closed.