Bugatti_vedenkeitin

Taitaa kyllä olla niin, että ei yksinkertaisesti löydy sellaista teknologian alaa, johon ei kuuluisi oma hifistelymeininkinsä. Joku saattaisi esimerkiksi naivisti luulla, että vedenkeitin on vedenkeitin, eikä siitä sen enempää. Casa Bugatti merkin kylkeensä saanut ”Vera Kettle” -vedenkeitin kuitenkin todistaa, että myös vedenkeittimeen on mahdollista (perustellusti?) investoida muutaman satasen verran. Bugatin vedenkeittimen hienouksiin kuuluu esimerkiksi asteen tarkkudella valittava veden lämpö, sekä kahvaan sijoitettu, myös ajan kertova digitaalinäyttö.

Hintaa tällä design-ihmeellä Brittiläisessa Wheredidyoubuythat-verkkokaupassa £185, eli reilut 200 euroa.

Lähde:  wheredidyoubuythat.com

Edellinen artikkeliFerrabi on Ferrarin ja Trabantin risteytys
Seuraava artikkeliCanon EOS 7D nostaa keskihintaisten digijärkkärien lähtötasoa

11 KOMMENTIT

 1. Yllättävän edullinen muotovalioksi!! Ihan perus-Braunin vedenkeittimestäkin saa Gigantissa maksaa toista sataa.

 2. Aikas kiva. Kyllä sitä joskus saa hifistellä. Itsellänikin on vedenkeitin jossa lämpötilan voi valita 4 vaihtoehdosta. Tuo asteen tarkkuudelle menevä valinta on jo vähän hoopoa, mutta lienee tarpeen jollekin.

 3. Voin jo kuvitella jos tuollaiseen pääsee tottumaan
  ”Auts! Palaa suu kun vesi on ainakin asteen liian kuumaa” xD

 4. Allekirjoittanut hankki juuri Tefal Quick&Hot vedenkeittimen, enkä ole kyllä katunut hetkeäkään. Imho normikeittimien valmistuksen saisi lailla kieltää, kuluttavat vaan turhaan sähköä ja joutuu odottamaan joku 5 min. että saa veden kuumaksi.

  On se vaan niin helppoa, kun napista painamalla tulee kuppi täyteen kuumaa vettä 30 sekunnissa (otin juuri aikaa).

  PS. Tämä ei ole kaupallinen mainos, kerroin vain mitä mieltä minä ko. aiheesta olen :p

 5. Ara, olet oikeasssa. P*skat romut on p*rseestä. Mielummin on sitten ilman.

 6. Luuletko ara että ne pikakeittimet jotenkin säästävät sähköä kun alle minuutissa lämmittävät vetesi kiehuvaksi? Luullakseni siihen tarvitaan vain lisää tehoa. Pienempitehoinen keitin keittää vain vähän kauemmin.

 7. ^
  Käsittääkseni se toimii siten, että se vesi kulkee ohuen putken läpi jossa se kuumenee hetkessä ja siitä lirisee suoraan kuppiin. Tietääkseni kahvinkeittimet toimivat myös näin.

  Kun taas tavallisessa vedenkeittimessä on pohjalla iso vastus, joka yrittää epätoivoisesti saada 0,5-1 litran vesimäärän kiehumaan, kuluttaen sähköä järjettömiä määriä.

 8. No joo, nescafén keittäjä ei tarvitse tätä ominaisuutta eikä myöskään liptonin teepussia liottava. Mutta jos on tapana asioida teekaupoissa ja ostella eri teelaatuja tarvitaan oikean lämpöistä vettä – suositeltavat asteet ovat yleensä mitä tahansa 60 ja 100 asteen väliltä.

  Energiansäästö syntyy siitä ettei koko hellanlevyä tarvitse lämmittää lämmittääkseen kattilaa joka lämmittää vettä – kattilan ja levyn väliin jää yleensä hiukan huono kontakti joten hellan on kuumuttava kuumemmaksi kuin vesi ja jälkilämpöä menee sitten turhaan haaskiolle. Tässä lämpövastus on suorassa kontaktissa purkin sisävaippaan. Energiankulutus saattaa olla puolet pienempi jos ihan vaan paria kupillista lämmittää.

  Kallishan tuo on, jopa ulkonäköönsä nähden joten harva teefriikkikään raatsii.

Comments are closed.