Tupakanmuotoinen sytkäri

Kaikenmaailman sytkäreitä on tullut vastaan kun on matkustellut. Se on kyllä ihmetuliainen tai -matkamuisto. Mitä tekee vaikkapa vapaudenpatsaan muotoisella sytyttimellä, jonka soihdusta tulee liekki kun vääntää kättä? Ei mitään. Ei kukaan sellaista tarvitse.

Mutta jos nyt voisi kerran esitellä täällä jonkinlaisen sytkärin, niin olkoon sitten tupakanmuotoinen sytkäri. Siinä se on, kuvassa yllä. Hieno on ja maksaa 1,5 dollaria. Valmiina tuottamaan kahden sekunnin innostuksen. Kun kaasu loppuu, sen voi täyttää uudelleen. Jäämme odottamaan sytkärinmuotoista tupakkaa.

Lähde: www.dealextreme.com (via gadgets.boingboing.net)

Edellinen artikkeliDaily Makeover antaa mahdollisuuden pistää lookin uusiksi virtuaalisesti
Seuraava artikkeliTuulivoimalla loistava auton konepeltikoriste

10 KOMMENTIT

  1. Tuommonenhan kulkisi kätevästi tupakka-askissa, jos samaa kokoluokkaa on. Ei tarvitsisi ylimääräsiä härpäkkeitä kuljetella taskuissa.

  2. Tuommoinen ollut itsellä jo varmaankin sen 10 vuotta kaapinnurkassa, eipä oo tullut tosin käytettyä.

  3. Joku laittaa tuon tupakka-askiin ettei tarvii taskussa kuljetella,
    sitten tupakalle mennessään ottaa tuon kun luulee tavalliseksi röökiksi, lainaa tulta joltain ja kabuum!

  4. tommosiahan myytiin venäjällä jo vuosia sitten, Ei muistaakseni mahtun askiin, oli liian pitkiä…

  5. Itsekin ostin about 10 vuotta sitte tallinnasta tuommosen. Se tosin mahtui kyllä askiin, oli juuri tupakan kokoinen. Halppis tosin joten hajos melko nopeasti ja kaasuakin mahtui aika vähän.. Mutta muuten hyvä 🙂

  6. Tämähän on kyllä hieno ja hauska mutta ei mikään uusi 😀 Muistan ku joskus kauan sitten ala-asteella luokkaretkellä kaupasta löysin moisen.

Kommenttien lisääminen on estetty.