mobile_dining2-507x335

Kaupunkiasujan aivan liian yleinen päänvaiva on ikuinen tilan puute. Koska neliöt ovat kalliita, niin näissä yritetään tavallisesti säästää parhaan mukaan. Tässä yksi, melkoisen nokkela ratkaisu siihen, kuinka ruokailutilan neliöt saadaan kätevästi muuhun käyttöön silloin, kun ruokapöytää ei tarvita. Kuvassa komeileva, ”Mobile Dining” -niminen innovaatio on peräisin Japanilaiselta teolliselta muotoilijalta nimeltään Nobuhiro Teshima. Muotoilijan motivaationa saattaakin olla, että Japanissa taitavat asuinneliöt olla vielä maamme pääkaupunkiakin pahemmin kortilla. Japanin markinoille suuntaamisesta viestii myös se, että pöytä on mitoitettu sen ääressä lattialla istumiseen, ennemmin kuin tuolien kanssa käytettäväksi.

Saatavuudesta tai hinnasta ei ole tietoa, eli taitaa vielä olla valitettavasti prototyyppitasolla.

Kautta: trendsnow.net (japanista käännetty)

Edellinen artikkeliY-Wing -hävittäjä-parvi-sänky
Seuraava artikkeliLevel Camera Cube -vatupassi auttaa ottamaan kuvat suorassa