wii-vitality-sensor

Pelivalmistajista Nintendo on ollut melkoinen uran uurtaja, kun puhutaan pelaajan fysiikan mukaan ottamisesta konsolipelaamiseen. Jo markkinoilleen saapuessa Wii -konsoli  toimitettiin mukanaan ennennäkemmätön, liiketunnistimella varustetun Wii Remote. Sittemmin pelaajan vuorovaikutusmahdollisuuksia on laajennettu Wii Fit-kuntolaudalla ja viimeiseksi Wii Remoten tarkkuutta on onnistuttu kasvattamaan Wii MotionPlus -lisäosan avulla. Seuraava askel pelaajan pelin sisälle ottamisessa on luonnollisesti elintointojen seuraaminen, ja näitä seuraavat pelitapahtumat. Pelaajan pulssia seuraava, Wii Remote -ohjaimeenliitettävä sykemittari onkin luvassa Nintendo Wiin kaveriksi jo ensi vuoden alkupuoella.

Nintendon puhemiehenä toimivan Satoru Iwatan mukaan Wii Vitality Sensor -pulssimittari tullaan julkaisemaan ensi vuonna yhdessä rentouttamisharjoutuksia sisältävän pelin kanssa. Myöehmmin on luonnollisesti luvassa myös kauhupelejä, joissa pelaajan kylmähermoisuutta testataan pulssia mittaamalla. Vitality Sensor tulee niin ikään varmasti tukemaan pelejä, jotka yhdistävät kunto-ohjelmassa Wii Fit -laudalla tasapainoilun ja tästä kohonneen pulssin seuraamisen.

Varsin mielenkiintoiselta laitteelta siis vaikuttaa – tietäen Nintendon kyvyn kehittää melko yksinkertaisilta tuntuvista laitteista kiehtovia pelielämyksiä.

Kautta: engadget.com

Edellinen artikkeliPedalPower+ dynamo lataa polkupyöräillessä pienelektroniikan
Seuraava artikkeliSketch 3D on kolmiulotteinen Etch A Sketch

8 KOMMENTIT

  1. Juu tuolta tulee jotain huumausainetta joka pakottaa pelaa Wiitä. Menekki kasvaa

  2. ”Kauhupelejä, joissa pelaajan kylmähermoisuutta testataan pulssia mittaamalla.”

    Työnnän tonne jääkaappikylmän nakin niin johan tulee pisteitä. 😀

  3. Ja kohta rupee kehonrakentajat käyttää Wiitä myöskin kun ohjain painaa sen 5-10kg kaikkineen lisälaitteineen, jepjep..

  4. juu. minökin oon miettiny tota et ois jossakin kauhupelissä sellanen sykehomma.

  5. ”Ja kohta rupee kehonrakentajat käyttää Wiitä myöskin kun ohjain painaa sen 5-10kg kaikkineen lisälaitteineen, jepjep..”

    Niinpä, siinäpä testomaneille valinnanvaraa, nostella monoliittipleikkaria tai vaihtaa nuntsa sormenpääanturiin.

  6. Eikös tämän pitänyt olla pelikonsolin osa eikä liikkuva terveyskeskus?

Comments are closed.