PRC (Personal Rockin'Computer) - XD Cut: Hieno riippukeinu 1

Kerrankin löytyi sivusto, jossa artikkelin saa lukea myös suomenkielellä. Seuraa suora lainaus:

”Tämän jakosuodin välillä suunnittelua ja kuvanveistoa, että z7 linja esittelee:-keskeytettiin ”transats” ja keinut mukavaan, perääntyä tai paeta, kaikki ilmassa.-Rockin ’rakastaja on revisited keinutuoli kaikenlaisiin rentouttava käytäntöjä. Henkilötietoja rocking ”tietokoneella, ja lopullisena sukupolven työasemaa, on suunniteltu multimedia interaktiivisuutta.”

Itse kiteyttäisin asian vaikka näin: Paitsi että ”PRC (Personal Rockin’Computer) – XD Cut” on hyvän näköinen, se myös vaikuttaa miellyttävältä. Hintaa ruotsalaisella innovaatiolla on 2844 euroa.

Lähde: www.pid.se

Edellinen artikkeliYuri Suzuki: Musical Kettle
Seuraava artikkeliWatergate -vesiportti on vaihtoehto pyörivälle puomille

11 KOMMENTIT

 1. tuollaisenhan itekki vois tehä 🙂 säästyy vajaa 3 tonttuu jotka voikin sittee pistää suoraan auton remppaa ^^

 2. Taas harhaanjohtavaa mainontaa, sitten kun on tilannut tuotteen kotiin niin huomaa tulleensa petetyksi kun ei siinä istukkaan tuota tyttöä mukana vaan hänet joutuu hankkimaan erikseen.

 3. Hahah, on kyllä ollu markinnoijilla homma hallussa. Itse ainakin heti ensimmäisessä kuvassa ajattelin että kuinka ergonominen ja mukava tuo voisi olla, mutta sitten kun suljin tytön pois kuvasta niin tuli mieleen kuinka hankala ja epäergonominen tuo varmaan on. 🙁

 4. Kiesus mikä viritys. Paljonko tuo on leveä, jotain 50 senttiä?
  Sehän on kuin lankulla makaisi ja jos vähän pyörähtää niin tekee tuttavuutta painovoiman kanssa, puhumattakaan että heiluu paljon, yksikään noista pötkötysasennoista ei myöskään näytä kovin mukavilta.

  Aina löytyy kuitenkin ihmisiä jotka ovat valmiita maksamaan kolme tonnia hienosta desingnista, mutta huonosta käytettävyydestä.

  Katsoin myös vähän kyseistä sivustoa, samaisen istuin valikon alta löytyy myös valikko ”Ulosteet ja tuolit” jaaha ei kiitos, ulosteita on ihan omasta takaa.
  Koko sivusto on revitty jonkin babelfish tai vastaavan läpi hulvattomin tuloksin.

 5. Näyttää sen näköiseltä viritykseltä, että kun tuohon istuu vähänkin tukevampi kaveri, niin on koko roska maassa. Ja eihän tuossa systemissä pysy leveäharteinen/tukevampi tyyppi miillään. Itse ainakin keksisin 2844 €:lle paljonkin parempaa käyttöä…

 6. PRC=Peoples Republic of China. En tosin tiedä mistä selain sen kiinaksi kääntää. Itsellä firefox ja kiinan kirjoitti minullekin, ettei olisi suomi-kielipaketissa vika.

Comments are closed.