sausage_runner_berliini

Kun ollaan esimerkiksi suoritettu turvallinen base hyppy Berliinin Alexanderplatzilla, niin nälän yllättäessä on mahdolista juosta kiinni alueella partioiva ”Runnin sausage” -makkaragrilli. Hieman avaruuspukua muistuttavista grillivaljaista löytyy kaikki tarpeellinen maukkaan bratwurst-hodarin valmistukseen. Kokonaisuutta tasapainottamaan selkärepuksi on jopa lisätty roskapönttö, jotta myös makkarakaupasta syntyneet jätökset saadaan talteen.

Olemattomien vuokrakustannusten vuoksi makkaran hintakin on saatu pysymään kurissa. Makkarasämpylä kaikilla mausteilla köyhdyttää nälkäistä asiakasta ainoastaan 1,20€ verran. Eikä maussakaan ole Hilavitkuttimen suorittamien testien perusteella valittamista!

Edellinen artikkeliPlatune Sand-X Bike -moottorikelkka-johdannainen jyrää hietikolla
Seuraava artikkeliMagneettikiskoilla kulkeva lelujunarata

16 KOMMENTIT

 1. On se aika hassun näköinen myyntimies… mutta illalla on kaverilla kaikki paikat todennäköisesti kipeinä… 🙁

 2. Pitäs vielä laittaa vaikka roskiksen alapäästä vedettävä istuin niin ois ihan ok.

 3. Argh! Miksen käynyt ostamassa tuolta hodaria, vaikka sellaisen muutama viikko sitten berliinissä näinkin?! Tosin hintataso ei ollut tiedossa, luulin ihan normihintaiseksi..

 4. Ehdottomasti vitkutinaatelia, jää nakkikärryt ja jätskikiskat toiseksi. 😀

 5. Jos kaveri tuolla palkkansa tienaa, niin varmasti se on ansaittua rahaa! Tuon kantaminen työpäivän verran on varmaan oma haasteensa! Muuten ehdottoman kannatettavaa toimintaa, kun paikalle osun varmasti ostan.

 6. Kun viimeksi ulkomailla kävin niin olin tanskassa 8 vuotta sitten :(.
  Anyvay, niin kyllä tuo taitaa painaa melkoisesti.

 7. Toi on yllättävän kevyt systeemi – takana kaasupullo. Kaksi vuotta sitten oli pakko kokeilla tuota kun oltiin Berliinissä. Kaverilla oli snagari tyhjä, joten pienen haastattelun jälkeen saimme kokeilla kuinka raskas se on. Taspaino on kohdallaan, mutta ei tota 8h kyllä jaksa kantaa ilman että olkapäät ovat romuna.

 8. Voi olla oäivän jälkeen samanlainen tunne, kun olisi päivän ryöminy metsässä taistelubyö ja täyspakkaus selässä. 🙂

 9. Voi olla oäivän jälkeen samanlainen tunne, kun olisi päivän ryöminy metsässä taisteluvyö ja täyspakkaus selässä. 🙂

 10. Voi olla oäivän jälkeen samanlainen tunne, kun olisi päivän ryöminy metsässä taisteluvyö ja täyspakkaus selässä. 🙂

 11. Voisikohan samaa konseptia soveltaa liikkuvana valokuvauslaboratoriona josta kiireisimmät saavat ystävilleen nopeasti paperikuvat kavereilleen, pimiöhän syntyisi kätevästi sateenvarjossa olevasta verhosta. Onko tässä ratkaisu pakettiautomiesten kilpailuttamiseksi.

Comments are closed.