Bed Bunker -sängyn alle mahtuu 70 käsiasetta - jotta tuntisit olosi yöllä turvalliseksi

Niin. Kai tässä on kyse turvallisuudesta eikä minkäänlaisesta muusta psykologisesta seikasta. BedBunker-mallisto vaihtelee perus-parivuoteesta kingsize -kaappiin. Näin sängyn alla olevaan erityisen turvallisella elektronisella Mul-T-Lock -lukkojärjestelmällä lukittuun säilöön voi tallettaa jopa 32 kivääriä tai 70 käsiasetta. Siellä ne ovat hyvin piilossa ja turvassa. Säilytystila on tulipalon kestävä. Hintaa kaapeilla on 2200-4000 dollaria.

Pistää vaan miettimään, että jollakin varmasti on oikeasti tuo lähemmäs 70 käsiasetta. Onko niitä edes niin monta eri mallia saatavilla yksityishenkilöille, en tiedä. Ja miksi aseet täytyy olla sängyn sisällä, eikö niitä voisi säilyttää vaikkapa autotallin lukitussa perunakellarissa. Asemaailma ei ole minulle tuttu. Kenties joku päivä kuitenkin voisi kokeilla tarkkuusammuntaa. Mutta näillä eväillä tämän säiliön merkityksellisyys ei aukea minulle.

Lähde: www.bedgunsafe.com (via www.ohgizmo.com)

Edellinen artikkeli3604 kuppia kahvia = Mona Lisa
Seuraava artikkeliHyppää laillinen base hyppy Berliinin Alexanderplatzilla

8 KOMMENTIT

 1. Tuolla rahalla olisi voinut kuvitella saavansa myös vähän siistimmän näköisen sängynkin, eikä tuollaista kalterihäkkiä..
  Mutta joo, kyse selkeästi taas jenkkilän markkinoille suunnatusta tuotteesta, revolveri tyynyn alla ei tietenkään ole heidän mielestään vaaraksi vaan turvaksi..

  Pistää vaan miettimään taas kerran sitä että suomalaisilla on kuitenkin jenkkiläisten jälkeen seuraavaksi eniten aseita nuppia kohden. Ihan jo senkin perusteella luulisin ettei täällä lintukodossakaan tarvitse mennä kaupungista kovin kauaksi ”maalle”, kun jo ihmiset ihmettelee miten voit elää ilman ainuttakaan asetta.. Enpä silti usko että kyseinen tuote Suomessa menisi kaupaksi, vaikka aseitten säilytyskaapit ovat olleet jo pitkään tulossa pakollisiksi..

 2. Kyllä nyt tuntuu onnekkaalta asua suomessa kun ei tommosta löydä joka iskusta ja askosta.

 3. Ehkä sen on tarkotus säästää tilaa tai olla vähän piilossa. Ainakin toi sänky on ruma ku mikä ja näyttää itetehdyltä.
  Ja siiä on näköjään omat ja vaimon aseet eri kaapeissa, eihän se tee kuin 16 kivääriä per nuppi 😉

 4. Ei itseasiassa ole Suomessa eniten aseita lärviä kohti. Tämä laskenta oli virheellinen, sillä siinä oli mukana Puolustusvoimien aseet mukana (joita kyllä piisaa). Armeijan aseita ei laskettu jenkeissä mukaan. Lisäksi luvattomien aseiden määrä oli arviotu todella paljon yläkanttiin.

 5. Kyllähän tuollainen on pakko hommata. Ei sitä koskaan tiedä jos yllättäen zombiet hyökkää kotiin.

  Mutta joo, onpahan ne kodin pyssyt sitten piilossa muksuilta.. ehkä..

 6. Hyvä muistutus aseiden kanssa pelaavalle mihin niiden käyttäminen johtaa, kun tuo laatikko muistuttaa ruumisarkkua johonka aseeseen tarttuva helposti joutuu osuman sattuessa omaan napaan.

 7. Ihan loistava ajatus. Ei hukkatilaa, kaappi piilossa katseilta eikä öljy pääse valumaan säilytyksen aikana kalustossa vääriin paikkoihin. Harmi ettei löytynyt aiemmin… 🙂

 8. Ei pääse emäntäkään napisemaan että tuo asekaappi tuolla nurkassa on ihan h**vetin ruman näköinen, eikö sitä voisi siirtää?

  Ja koittakaa nyt hitto laittaa edes jotain lähteitä noihin ”tutkimuksiin” jonka mukaan suomessa on X määrä pyssyjä. Se sveitsiläistutkimus todettiin valheelliseksi jo pari vuotta sitten, turha sitä lukua enää toistaa, ja pikkasen vielä liioitellen.

  Kuukkelia käyttämällä tietäisitte jo oikean kappalemäärän, luvattomat poislukien. http://tinyurl.com/qdze9d

Kommenttien lisääminen on estetty.