kivaari_mukiteline

Täydellinen lahjaidea tarkkuusampujalle, jolla on jo kaikkea?

Kautta: wired.com

Edellinen artikkeliRed Bull Cola ja sen luonnolliset raaka-aineet
Seuraava artikkeliJapanilaisravintola tarjoilee hämähäkkipizzaa

11 KOMMENTIT

  1. Sen kossupullon jälkeen sen tarkkuus-sanan voi varmaankin jättää pois 😀

  2. Alkoholi on kiellettyä mm. tarkkuusammuntalajeissa siksi että sopivina annoksina rauhoittaa ja parantaa osumatarkkuutta, eli kyllä se kossu tiettyyn rajaan asti parantaa sitä tarkkuutta, ei varmaankaan tosin refleksejä…

  3. pph yleensä tarkkuusampujat ei ammukkaan liikkuvaan kohteeseen eli refleksejä ei tarvita ja jos ampuvat niin he liikuttavat tähtäintä kohteen mukaan eivätkä ota ennakkoa pitämällä tähtäintä paikallaan ja sitten ajoituksen sopiessa laukause asetta.

  4. Kyllä sotilaan ammatti on paras ne tappaa meitä ja me tapetaan niitä !
    ( eikä kannata mennä inttiin kapiaiseksi, siellä työtä ei pääse tekemään, vaan esim: Israelin armeijaan ).

  5. Joo. Tarkkaampujat joutuvat usein ampumaan liikuvaan maaliin. Liikkuvaan kohteeseen ammuttaessa nimenomaan otetaan ennakkoa eikä liikuteta koko asetta. Muuten ei etenkään pidemmiltä matkoilta osuta yhtään minnekkään.

Comments are closed.