Coffin Couch, piristettä sohvaperunalle 1

Lienee jonkinlainen puutostila, kenties anemia tai keripukki, joka saa silmänympärykset tuolla tavalla harmaantumaan. Toivottavasti tyttö ei tule mukana paketissa. Käsityönä valmistettu arkku ei ole itse asiassa arkku vaan sohva, joka taittuu kasaan. Ja näyttää arkulta, hauta-arkulta.

Purppura, punainen tai musta päällyste on saatavilla ja kaluste tehdään mittatilaustyönä, joten hinnasta ei ole tarkkaa tietoa, jossain 3500 dollarin kieppeillä kuitenkin. Tyylikäs käsityö on aina muodikasta. Ja hienoa. Ja arvostettavaa.

Lähde: www.etsy.com

Edellinen artikkeliChrome OS on Googlen uusi tietokoneen käyttöjärjestelmä
Seuraava artikkeliHeinäkuun tarjouksia kumppaneiltamme!

3 KOMMENTIT

  1. Jossain kuriositeettejä esittelevässä dokkarissa käsiteltiin amerikkalaista firmaa, joka tarjosi Ikea-tyyppisiä koottavia huonekaluja, jotka muuntuvat kätevästi ruumiskirstuiksi, kun omistajasta aika jättää. Kohderyhmänä olivat ilmeisesti hintatietoiset ihmiset, jotka olivat selvillä siitä miten paljon laadukas ja asetusten mukainen hauta-arkku rokottaa perikunnan kukkaroa.

    Toisaalta sohvalla eläminen, kuoleminen ja siinä haudatuksi tuleminen kertoisi jo aika vahvaa sanomaa siitä miten jotkut meistä ovat sohvaperunoita jo ihan elämäntavaltaan.

Kommenttien lisääminen on estetty.