beautyvoicetrainer[1]

Oletko aina halunnut täydellisen karaokeäänen, mutta laulutunnit tätä tarkoitusta varten tuntuisivat ylilyönniltä? Eipä hätää, sillä onneksi Japanissa on nyt kehitetty laite tämänkin taidon yksin kotona harjoittamiseen. Laite nimeltään Beauty Voice Trainer vaatii käyttäjältään ainaoastaan viisi minuuttia päivässä, ja pian täydellinen lauluääni on sinun. Monipuolinen laite harjaannuttaa ääntä myös jopa kolmella eri tavalla yhdellä kertaa. Ensinnäkin suukappale pakottaa laulajan kielen optimaaliseen asentoon. Toiseksi suukappale opettaa käyttäjäänsä hengittämään oikein, ja kolmanneksi kappaleen mukana toimitetaan äänirauta, joka auttaa testaamaan, kuinka hyvin karaokeääni pysyy nuotissa. Helppoa, eikö?

Äänitreeneriä on saatavilla Japan Trend Shop -verkkokaupasta 77 dollarin hintaan.

Kautta: random-good-stuff.com

Edellinen artikkeliSohva jossa on biljardipöytä 70-luvulta
Seuraava artikkeliSaddam Husseinin asekokoelma