baby-carriage_bomo

Tällä kertaa esittelyvuorossa on hilavitkutin, joka pistää jälleen kerran pohtimaan vakavasti, mihin modernin ihmisen laiskuus on yhteiskuntaamme viemässä. Kuvassa esiintyvä, Koreassa kehitetty Bono-robottivauvatuoli on suunniteltu lapsen ympäri kantelemiseen kyllästyneitä vanhempia varten. Tuoli tekee lapsen siirtelystä kertaheitolla turhaa, sillä tuoli osaa automaattisesti, ilmeisesti jonkin sortin rfid-tagin ohjastamana seurata vanhempia ympäri asuntoa, liikkeissään seiniä ja huonekaluva väistellen. Vaihtoehtoisesti vanhempien on mahdollista antaa ohjat myös tuolissa istuvalle pikkuvipeltäjälle, jolloin tuolia voidaan ohjastaa tähän kuuluvien ratin ja polkimien avulla.

wall-e-fat-chair

Vaikka mielipiteeni on tietenkin täysin maallikon, niin silti herää kysymys, että riittääkö rullatuolilla ajeluun totutetulla vauvalla motivaatiota enää kävelemään oppimiseen? Ainakin itselläni tuli tuolista suoraan mieleen Wall-E -animaatioelokuva, jossa tulevaisuuden ihmisten jalat olivat lähes tulkoon kokonaan surkastuneita, ja liikkumienen suoritettiin täysin leijuvien tuolien varassa.

Vauvarullituolia on tilattavissa Koreasta yhden kappaleen erissä hintaan $780

Kautta: redferret.net

Edellinen artikkeliKaupunki-leiriytymistä
Seuraava artikkeliSohva jossa on biljardipöytä 70-luvulta