Sir_Christopher_Lee

Ehkäpä se kaikkein legendaarisin kaikista vielä elossa olevista kauhu-elokuvien näyttelijöistä, Christopher Lee on juuri saanut Englannin Kuningattarelta maansa kaikkein korkeimman tunnustuksen. Christopher Lee on nimittäin juuri lyöty ritariksi, ja on tätä nykyä siis Sir Christopher Lee.

Draculan roolin ohella Sir Christopher Lee muistetaan hyvin tuoreista roolitöistään esimerkiksi velho Sarumanina Peter Jacsonin Sormusten Herra -trilogiassa ja Kreivi Dookuna Tähtien Sota -elokuvissa.

Onnittelut legendaaristelle näyttelijälle ansaitusta tunnustuksesta!

Mikäs on teidän mielestänne tämän vasta-aateloidun näyttelijän kaikkein hienoin roolityö?

Kautta: aintitcool.com

Edellinen artikkeliHiStyl tatuoi sängen kaljuun päähän
Seuraava artikkeli”Everything should taste like bacon” on pekonin makuinen huulirasva