Semifinalisteja_buzz

Suomen Playstation Buzz Neropatti -tietovisailun suomen mestari on nyt ratkaistu. Eilen Helsingissä käydyssä finaalissa voiton vei tasaisen kamppailun päätteeksi tamperelainen Mikko Heinonen (kuvassa oikealla). Myös V2-verkkosivuston toimittajana tutuksi tullut Heinonen lähtee siis edustamaan Suomea elokuussa Espanjassa järjestettäviin Buzz-pelin maailmanmestaruuskisoihin. Palkinnoksi voittajalle on finaalissa luvassa Mini Clubman -henkilöauto.

Buzz -suomenmestaruuskisojen yhteydessä setvittiin myös suomen lehdistön Buzz-mestari. Voittajana lehdistökisan finaalista käveli uusi Playstation 3 pelikonsoli kainalossaan Iltalehden Tommi Parkkonen. Hilavitkuttimen toimitus pärjäsi kisassa niin ikään kohtalaisesti, sijoittuen lehdistön finaalissa toiseksi (kröhöm).

Onnittelut molemmille voittajille!

Edellinen artikkeliHand Lights, tee-se-itse kyynärtaivelvalot
Seuraava artikkeliChloe Ruchon: Barbiefoot @ DMY Berlin Design Festival 09

1 KOMMENTTI

  1. Eiköhän ne ole ihan upouusia kysymyksiä mitä tuossa kilpailussa käytetään

  2. Mitenköhän pärjää englannin kielisessä versiossa, mitä varmaankin käytytään Espanjan kisoissa.

  3. Kysymyksiä on pelissä yhteensä 5000, eli jonkin verran treenaamista ulkoa oppiminen vaatii. En sitten tiedä kuinka paljon kisan finaalissa pärjänneet olivat peliä harjoitelleen. Varmasti jonkin verran.

    Voisin veikata, että mm-skaboja varten laaditaan omat kysymykset, että vastausten ulkoa opettelemisesta ei saa etulyötniasemaa.

  4. Suomen finaalissa pelattiiin siis moninpeliä, jossa kysymykset tosiaan ovat samoja ja ulkoa opeteltavissa. Espanjan finaalissa pelataan yksinpelinä, jossa kieli valitaan kilpailijan maan kielen mukaan.