Semifinalisteja_buzz

Suomen Playstation Buzz Neropatti -tietovisailun suomen mestari on nyt ratkaistu. Eilen Helsingissä käydyssä finaalissa voiton vei tasaisen kamppailun päätteeksi tamperelainen Mikko Heinonen (kuvassa oikealla). Myös V2-verkkosivuston toimittajana tutuksi tullut Heinonen lähtee siis edustamaan Suomea elokuussa Espanjassa järjestettäviin Buzz-pelin maailmanmestaruuskisoihin. Palkinnoksi voittajalle on finaalissa luvassa Mini Clubman -henkilöauto.

Buzz -suomenmestaruuskisojen yhteydessä setvittiin myös suomen lehdistön Buzz-mestari. Voittajana lehdistökisan finaalista käveli uusi Playstation 3 pelikonsoli kainalossaan Iltalehden Tommi Parkkonen. Hilavitkuttimen toimitus pärjäsi kisassa niin ikään kohtalaisesti, sijoittuen lehdistön finaalissa toiseksi (kröhöm).

Onnittelut molemmille voittajille!

Edellinen artikkeliHand Lights, tee-se-itse kyynärtaivelvalot
Seuraava artikkeliChloe Ruchon: Barbiefoot @ DMY Berlin Design Festival 09