Air-Trekkers -kengät tekevät kadusta trampoliinin

Aikoinaan oli myynnissä kenkiä, joissa oli kaareva jousi pohjassa ja joilla voi jolkotella pomppien eteen päin. Ait Trekkers -jousikengät ovat mitä ilmeisimmin ottaneet idean ja kehitelleet sitä pidemmälle. Nämä hyppykengät kiinnitetään jalkojen pohjiin sekä sääriin. Videolla esitellään melkoisen tyylikästä pomppimista. Näyttää tosin hieman vaaralliselta vaikka kypärät ovatkin päässä.

Kun jalkoihin laittaa nämä hiilikuitujouset, tulee pituutta lisää 45 cm ja askelistakin huomattavasti ilmavampia. ”Kenkiä” voi käyttää juostessa, kävellessä, aerobicissa sekä ihan vaan pomppiessa. Toiminta vastaa trampoliinia siinä mielessä, että mitä enemmän jouset ottavat painetta vastaan sitä korkeammalle ne käyttäjän ponnauttavat. Malleja on eri kokoisia ja eri tehokkuuksilla, käyttäjän ja käyttötarkoituksen mukaan.

Kolme eri mallia kustantavat $269, $369 ja $389.

Ja kävihän tässä nyt sillä tavalla, että samanlaisista eri valmistajan kengistä oli tehty artikkeli Hilavitkuttimeen jo aiemmin. Tässä siis kertauksen vuoksi nyt.

Lähde: www.air-trekkers.com (via technabob.com)

Edellinen artikkeliTurbo Water Jet Broom lakaisee vedellä risut ja männynkävyt
Seuraava artikkeliVesitiivis otsahihnavideokamera kuvaa kaiken kiinnostavan vaikkapa uima-altaassa

12 KOMMENTIT

  1. En muista onko täällä ollut, mut viime kesänä meinasin ostaa ois sillon maksanu jotain 300€ vai oliko se toissa kesänä.

  2. Näitä joskus puljussa oli myynnissä. Nytten äkkiseltään sieltä enään löytänyt.

  3. Näillä on muuten aika vaikea mennä, kuin opettelisi kävelemään uudelleen. Juosta voi 35km/h ja hyppiä voi yli 3 metrin korkeuteen – ihan kiitettävää!

  4. Miulta löytyy tommoset (tosin Powerizerit). Eipä noita hirveesti alkuviehätyksen jälkeen tullu käytettyä, josko sitten tänä kesänä…

  5. Mites ois tollasten sotilaskäyttö? Tulevaisuuden special force- tyypit juoksee tollasilla terroristeja kiinni.

Kommenttien lisääminen on estetty.