Fischer Portugal: The Ecological Business Card 1

Fischer Portugal: The Ecological Business Card 2

Fischer Portugal halusi luoda ekologisen käyntikortin ympäristökonsultilleen. Sen sijaan, että oltaisiin käytetty kierrätysmateriaaleista valmistettua paperia, kortti syntyi hyvin yksinkertaisesta ideasta. Käyntikortti onkin leimasin, jolla paperinpala muuttuu yhteystiedot sisältäväksi kortiksi. Näin materiaalina voi olla mikä tahansa muutoin roskiin katoava lappu, johon muste tarttuu. Kätevää! Toisaalta mitä sanoo henkilö, joka antaa kullatulla kohokirjoituksella toteutetun kortin ja saa vastineeksi repäistylle pahvinpalalle leimatun nimen?

Lähde: theinspirationroom.com

Edellinen artikkeliMeiLi M8 on ensimmäinen kopiopuhelimen kopio
Seuraava artikkeliHommaa kännykälle gorba-malliset kuoret

14 KOMMENTIT

 1. No tuosta ekologisuudesta niinkään sanoisi..
  Eiköhän tuon musteen tekemiseen ja käyttämiseen mene enemmän luonnonvaroja kuin pahvilappuseen mihin ollaan korkealuokkaisesti painettu paine (eli järjettömän pieniä määriä verrattuna tuohon tekniikkaan)

 2. Olin sanomassa juuri samaa kuin Mata, mutta huomioni kiinnittyi tuon leimasimen valmistukseen kuluviin luonnonvaroihin, eikä musteen.

 3. Käyttäkää sähköisiä käyntikortteja, ne eivät sinällään kuluta juuri luonnonvaroja kun yrityspiireissä kaikilla on kuitenkin niitä tukeva laite jo muutenkin käytössä.

 4. Tai sitten voisi kuljettaa ihan tulostinta mukana ja tulostella käyntikorttinsa ihan paikanpäällä..

 5. No sinänsä ihan hyvä mutta minkä vaikutelman toinen saa kun annat jugurttipurkin kanteen painetun käyntikortin.
  Veikkaanpa että ajatukset jakautuvat kutakuinkin näin ”Jaahas ei liene ihan kaikki lepakot tornissa” ja ”Vau omaperäistä nerokas idea”
  Vielä typerämmän vaikutelman annat kun käyt roskiksesta tonkimassa jonkun paperin palan ja siihen leimaat yhteystiedot.

 6. Henkka: Sellaiselle Tohtori Sykerö persoonalle tuo ”kaivaa roskiksesta paperin palan ja leimaa siihen nimensä” skenaario olisi varsin toimiva 😀

 7. Heh, jos leimaisin tehtäisiin perunasta, ja punajuurimehua musteeksi, niin tuote olisi ekologinen.

  Toi muovijätteen määrä leimaisimessa on paljon saastuttavampaa, kuin muutaman paperilapun painaminen kierrätyspaperista.

  .w

 8. Seuraava kehitysaste on sitten se että hankkii jostain kynän ja kirjoittelee kortit käsin…

Comments are closed.