x-20-cut-polkupyora

Vaikka sähkömoottorilla varustettuja polkupyöriä on löytynyt pyöräkapoista jo jokusen vuoden, niin tähän asti näitä on harv0in voinut haukkua seksikkäiksi. Sähköpyörien valmistaja nimeltään E+ on nyt kuitenkin onnistunut pistämään pakettiin sellaisen sähköpolkupyörän, joka ei varmasti jätä ketään kylmäksi.

kokoon_taitettuna

Pyörämallin nimeltään TidalForce M-750 x2.0 on varustettu kahdella erillisellä sähkömoottorilla, joista irtoaa yhteensä 1000 Wattia tehoja sekä 85Nm vääntöä tiukkojenkin ylämäkien selvittämiseen. Parhaimmillaan moottorit kiihdyttävät pyörän jopa noin 50 kilometrin tuntinopeuteen. Huippuja rauhallisemmalla matkanopeudella polkupyörällä päästään lähes 50 kilometrin matka kertalatauksella.  Kaiken lisäksi tyylikkään näköinen menopeli on rakennettu kuljetusta varten kokoon taittuvan rungon ympärille. Valitettavasti kyseistä mallia rakennetaan ainoastaan rajoitettu, 240 kappaleen erä, ja hintaakin löytyy melkoisen hulppeat 4495 dollaria.

Lisää tietoa valmistajan sivuilta osoitteesta epluselectricbike.com

Edellinen artikkeliGood v Evil -t-paita
Seuraava artikkeliMarti Guixe: Droog Do Frame, kehysteippi