ps3_slim_box

Sonylla on viime vuosina ollut tapana julkaista pelikonsoleistaan, kuten Playstation 2 ja PSP kosmeettisesti päivitettyjä, aikaisempaa pienikokoisempia versioita. Myös Playstation 3 konsolista on jo yli vuoden päivät huhuttu uudistettua, alkuperäistä pienikokoisempaa versiota. Vaikka tähän mennessä huhut ovat olleet pelkkiä huhuja, niin nyt näyttäisis siltä että uudistuksesta on löytynyt myös konkreettista todistetta. Ainakin nämä Kiinalaiselle verkkosivulle vuotaneet kuva uuden pelikonsolin kuorista, sekä pakkauksesta ovat erittäin uskottavan näköistä katseltavaa.

Merkille pantavina uudistuksina pienemmän koon ohella on 120 gigan kovalevy, sekä laitteen uudistunut logo.

Kuvien lähteenä toimii kotaku.com

Edellinen artikkeliTactical Camera Long Range Assault Stock eli TALCS on Nikon D200 kiväärin rungossa
Seuraava artikkeliPolaroid PoGo Instant Digital Camera, Polaroid palaa juurilleen

18 KOMMENTIT

 1. Onneksi en just hommannu Pleikkaria xP
  No eniveis…ainaki kakkosen kohdalla se alkuperäinen on yhdessä mielessä parempi kuin slim….äänen puolesta. Eka versio pitää suhinaa, slimmi ulinaa. Näinköhän käy nytkin, kun ei ainakaan tunnu lämmöntuotto vähentyneen kakkospleikasta.

 2. Päässyt pieni typo tekstiin. Sony tuskin valmistaa kosmisesti päivitettyjä versioita. Kirjoittaja tarkoittanee kosmeettisesti päivitettyjä 🙂

  Saa nähdä onko uutinen todenperäinen vaiko vain kiinalainen piraatti. Slimmi versio pleikkarista olisi kyllä ihan kiva.

 3. Otsikkoon vastaten. Ei. Ei vakuuta. Halvan näköinen paketti ja logo on kaukaa haettu. Tod näk kiinalaista piraatti kamaa tahi sitten pelkk Hoax.

 4. Jokaisesta sonyn konsolista on tullut trimmattu versio, varmasti myös PS3:sta.

 5. Miksi PS3:sta EI tulisi sliipattua versiota? Kun ”riisuttu” malli yleensä laskee jo valmistuskustannuksiakin..

 6. Juu, eihän näiden varmuudesta ikinä voi mennä takuuseen. Sitä paitsi photoshoppauspiireissähän tuntuu olevan kunnian asia, kuka onnistuu jymäyttämään teknologiblogeja parhaiten näillä ”huonolaatuisilla, mutta aidon oloisilla” kuvilla.

  Joka tapauksessa Sony on luvannut julkistaa uutta hardispuolella kesäkuun alun E3-messuilla, eli silloin olemme varmasti taas tämänkin asian suhteen viisaampia.

 7. Ei kyllä tuo ole uusi PS3. Sony nimittäin ei takuulla muuta Playstation -logoa mistään hinnasta… Photoshopattu juttu sanon ma

 8. Onko sillä nyt edes mitään väliä että onko paksu vaiko ohukainen ps3 tossa hyllyllä!

 9. Päivityksenä aiheeseen: Kuvia julkaistuja jenkkiblogeja, kuten Engadgettia on nyt lähestytty kiinalaisen lakitoimiston taholta, vaatien Sonylle kuuluvien kuvien vetämisellä julkaisusta. Kovasti siis vaikuttaa todelta tämä huhu!

 10. Nyt kuulemma myös ison PS-3 hinnat laskevat, Slimin markkinoille tulon jälkeen..Ostoaikeisiin vaikuttaa kuitenkin se että toimiiko Slimissä PS-one ja 2 pelit? Hyllyssä on monta vanhan PS one ja 2 peliä joista ei henno luopua.

Comments are closed.