dj-hero-turntable-controller

Huippusuositut Guitar Hero ja Rock Band -videopelit ovat jo usean vuoden ajan tarjonneet pelaajille mahdollisuutta eläytyä muusikoksi, ilman pätkääkään aitoa soitto- tai laulutaitoa. Tähän asti pelien kappalevalikoima on kuitenkin rajoittunut kitarapohjaiseen musiikkin ja klubimusiikin wannabe-dj-starat ovat jääneet nuolemaan näppejään. Alkuperäisen Guitar Hero -pelin takana oleva Activision tuo asiaan kuitenkin syksyllä muutoksen. Syksyllä kauppoihin nimittäin saapuu pelifirman Dj Hero, jossa peliohjaimen virkaa ajaa LP-levysoitinta muistuttava laatikko.  Musiikkivalikoimassa on luvassa tarjolle räppiä, R&B:tä, electronicaa ja dancea.

Hinnoittelu ja tarkempi saatavuus vielä julkaisua vailla.

n

{democracy:201}
Edellinen artikkeliCiclotte-kuntopyörä on tyylikästä vaihtelua, entä käytettävyys?
Seuraava artikkeliWacomvision on kolmiulotteinen piirtotyökalu