buzz_screenshot

Tunnetko olevasi viisaampi, kuin yksikään television visailuohjelmissa esiintyvä neropatti, mutta et usko että selviäisit julkisen esiintymisen aiheuttamasta suorituspainesta? Eipä hätää, Sony on nimittäin lanseerannut Buzz-tietovisailupelin uuden version myötä mahdollisuuden osallistua tietovisailuun muita neropatteja vastaan stressivapaassa ympäristössä, omalta sohvalta käsin.

Yhdessä Buzz-pelin uuden version kanssa on myös lanseerattu haaste, jossa heataan koko ensin suomen, ja sitten koko maailman parasta Buzz-pelaajaa. Pelaamalla Buzz Suomen Neropatti -pelin PS3 version yksinpeliä aikavälillä 6.5.-6.6.2009  ja lähettämällä parhaat pisteesi kansalliseen tulostauluun, voit saada kutsun maakohtaiseen finaaliin Helsinkiin, jossa 32 yksinpelissä parhaat pisteet kerännyttä tulevat kisaamaan Buzz-pelin Suomen mestaruudesta. Tilaisuudessa suomen mestariksi kruunattu pääsee tämän jälkeen edustamaan maatamme Buzz-pelin maailmanmestaruuskisoissa, jossa on pääpalkintona Mini Clubman henkilöauto.

Eikä sitten käytetä siinä yksinpelissä kotona kaverien apua! Eihän? Eihän kaytetä?

Edellinen artikkeliIlmapallopistooli venäläistä rulettia varten
Seuraava artikkeliItse tehdyt Wolverine-kynnet