wii_ninchuck

Lapsuudesta muistan, kuinka paristoilla toimivien sähköisten lelujen elinkaari ei suinkaan loppunut siihen, kuin lelu lakkasi toimimasta. Sen jälkeen, kun lelu hiljeni, oli tietenkin vuoro perehtyä siihen, mitä ”laite oli syönyt”, eli tarkistettava millaisia jännittäviä osasia tuo äsken vielä paristojen voimalla sätkinyt ja piipittänyt laite piti muovikuoriensa sisällä. Ellen ihan väärin muista, niin joskus malttia ei riittänyt odottaa, että lelu lakkaisi toimimasta, vaan tämän kuorien alle oli päästävä kurkkaamaan ruuvimeisselin kanssa jo ennen tämän rikkoutumista. Joskus laitteen sitten sai vielä tutkimusten jälkeen koottua takaisin toimivaksikin, usein ei.

Flickr käyttäjä nimeltään Reintji on päässyt käsiksi Röntgen-kameraan ja onnistunut tätä kautta selvittämään tunnettujen pelikonsoilien sisuskalujen asettelun ilman intrusiivista operaatiota. Kaiken lisäksi röntgenkuvatut pelikonsolien osaset ovat ainakin omasta mielestäni melkoisen hienoja.

Koko galleria löytyy katsottavaksi täältä

Edellinen artikkeliKinesis Industries K3 on taskukokoinen aurinkokenno- ja tuuliturbiini-laturi
Seuraava artikkeliPojan käsi murtui, tilalle laitettiin biomekaaninen Lego-komponentti