meatcards_business_card

kun puhutaan käyntikorteistä, niin löytyy selkeästi kahden koulukunnan edustajia. On niitä, joiden mielestä käyntikortin tulee olla klassisen pelkistetty ja tyylikäs. Sitten on niitä, joiden mielestä käyntikortin täytyy olla mahdollisimman erikoinen ja sitä myötä mieleen jäävä. Yksi tapa jättää takuulla mieleenpainuva vaikutelma edustustilaisuudesta, on tarjota bisnestapaamisen muistoksi vastapuolen käteen palanen lihaa, johon omat yhteystiedot on laserilla kärvennetty. Tällaiset käyntikortit saat tilattua yritykselle osoitteesta Meatcards.com.

Meatcards-käyntikortit on perustuvat palaseen kuivalihaa, joka naudanlihana sopii mainiosti myös islaminuskoisen kontaktin käteen annettavaksi.

(Kiitokset vinkistä juttuun Jojolle)

Edellinen artikkeliGo Plate on ruoka-juoma-lautanen
Seuraava artikkeliPac-Man patakinnas

9 KOMMENTIT

  1. Olis hieno johonki ravintolaan samanlaiset, mutta ruokalistana! (tulis vaan vähän kalliiks)

  2. Idea on hieno, mutta luulen että kääntyy itseään vastaan. Käyntikortin kun saattaa nälkäisenä syödä ennen kuin ehtii sitä kenellekään tarjota.

  3. Tarpeelliset käyntikortit laitetaan yleensä lompakkoon talteen.
    Tuollaisia paksuja lihanpalasia ei kyl kovinkaan monta mahdu normaaliin lompakkoon. Muutenkin sit kun nälän tullessa syö kortin, niin samalla tarpeelliset yhteystiedot katoaa.

    Sen sijaan on hyvä, että tarpeettomat kortit voi syödä roskiin heittämisen sijaan.

  4. Tais unohtua ne miljardi hindulaista jotka ei syö nautaa sitte ollenkaa.. No mikäs siinä Jumalia tappamaan :DD !

Kommenttien lisääminen on estetty.