ps2_konsoli_hinta_99

Playstation 2 pelikonsolin julkistamisesta tulee tässä huhtikuussa kuluneeksi tasan kymmenen vuotta. Markkinoille kyseinen laite saapui vuonna 2000, minkä jälkeen konsolia on myyty yhteensä jopa 136 miljoonaa kappaletta. Vanhasta iästään huolimatta, Playstation 2 kuulu kuitenkin edelleen myydyimpien pelikonsoleiden listalle, ja loistavaa pelitarjontaa riittää kahlattavaksi.

PS2 alustaa ei myöskään olla vielä kuoppaamassa. Budjettitietoisen pelimiehen iloksi Sony on tänään nimittäin ilmoittanut, että konsolin myyntihinta tullaan laskemaan alle sataseen, eli tarkalleen ottaen 99 euroon. Kun konsolin hinta on tähän asti ollut tavallisesti noin 150 euroa, voidaan puhua todella merkittävästä hinnanalennuksesta. Hinnanalennuksen pitäisi näkyä kaupoissa huhtikuun kuluessa.

Täytyy siis vielä loppuun todeta, että tuohon hintaan kyseinen laite on todella loistava hankinta ensimmäisen pelikoneen hankkimista suunnittelevalle!

Lähde: Nordisk Film

Edellinen artikkeliPäivän turhake: USB-lantionvispaaja
Seuraava artikkeliTerminator Salvation saa ensi-iltansa kesäkuussa. T600 toiminnassa Helsingin Ruoholahdessa!

17 KOMMENTIT

 1. ”Kun konsolin hinta on tähän asti ollut tavallisesti noin 150 euroa,” Tuota voisi vähän korjata, se suositushinta oli kylläkin muiden tietojen mukaan 129,9$. 🙂

 2. Sitten kun vielä saataisiin sen Playstation 3:sen hinnasta saman verran vuoltua pois niin hienoa olisi.

 3. OVH:sta en tiedä, mutta pidemmän ajan tuota on saanut useista kaupoista 120 eurolla. Kiva juttuhan tuo hinnan alennus on silti. Nykyinen PS2 ei enää lue levyjä kunnolla, joten pelejä ei välttämättä saa päälle ja jos saakin, niin latausajat ovat järjettömät.

 4. Suositushinta tippui 30 euroa. Eli 129 -> 99. Jos se nyt on 150e, niin tulevaisuudessa siis 120 euroa. Lopettakaas jo se niiden harhaanjohtavien otsikoiden ja jenkki-suomihintojen sotkeminen.

  Toisaalta, onhan se kiva kun on ”uutissivusto”, jolle tulee säännöllisesti tavaraa, jonka sisällön sitten lukijat korjaavat. Kaipa se tätä on netin meno nykyään… *sigh*

 5. öööö.. porukka ei oo ilmeisesti kuullu, et PS3 on ilmestyny. Siinä on bluerey-disci ja vähän muutakin.

 6. ”öööö.. porukka ei oo ilmeisesti kuullu, etä PS3 on ilmestyny. Siinä on bluerey-disci ja vähän muutakin.”

  Myös hintaa. Ei kaikilla ole varaa pistää 400€ pelikonsoliin.

  T: Pleikkari kolmosen omistaja…

 7. Mun matikkapään mukaan vuodesta 2000 vuoteen 2009 tulee 9 vuotta eikä 10.

 8. Kävikö mielessä, että julkistaminen saattoi tapahtua jo vuonna 1999 ja myynti alkoi silloin 2000? Mutta se siitä. Kiva että hinnat laskee muussakin kuin kestopuussa!

 9. no nythän tuo vasta on Suomessa ohjevähittäishinnassa, eli se 129,9 taalaa (n.99€). hyvin jossain kohtaa vedetään välistä, sillä tuo 150 euron normaalihinta on 199 taalaa… että meitä suomalaisia vedetään nenästä.

 10. ai että oikeen taalaa £ -_-*
  en tiennytkään että nyt on briteilläkin mennyt kurssi noin alas..

 11. Pätemisen tarve tuntuu olevan taas olevan eräillä potenssiin 6, ilman kuitenkaan että viitsittäisiin tarkistaa faktoja.

  Tässä siis tosiasioita vielä kertaalleen:
  -PS2 julkistettuun huhtikuussa 1999. markkinoille tämä saapui 2000, eri kuukausina eri markkina-alueille.
  -PS2 hinta mbnet hintaseurannassa 31.3. 129-169€ ja esim verkkokauppa.comissa 149€. tästä jutussa mainittu hinta, eli noin 150€
  -ps2 maahantuojan eilen julkistamassa tiedotteessa kerrotaan, että hinta tippuu huhtikuussa 99 euroon.

  Oltaisiinko nyt kaikki tyytyväisiä ja voitaisiin jatkaa keskustelua oikeasti kiinnostavista aiheista.

Kommenttien lisääminen on estetty.